Hergün 10 binlerce Türk bu platformada buluşuyor.Paylaşım yapmak, İlan yayınlamak, ve Etkinlik oluşturmak için hemen Sende hemen Hesap oluştur

Türk markası Londra'da 100 mağazaya koşuyor

Hashtag

Londra'da halihazırda 22 mağazaları olduğunu bildiren Simit Sarayı Yönetim Kurulu Başkanı Kavukcu, "85 mağazası olan bir zincirle görüşüyoruz. Gerçekleşmesi durumunda hepsini bir anda Simit Sarayı'na çevireceğiz" dedi.

Simit Sarayı'nın Londra'da 85 mağazası olan bir zinciri satın alması gündemde. Satışın gerçekleşmesi durumunda Türk markasının Londra'da toplam mağaza sayısı 107'yi bulacak.

Simit Sarayı Yönetim Kurulu Başkanı Kavukcu, Uludağ Ekonomi Zirvesi'nde yaptığı açıklamada, "Simit Sarayı markasıyla dünyanın en iyi lokasyonunda mağazalar açıyoruz. Bakery anlamında dünyada ilk 10'nun içindeyiz" bilgisini paylaştı.

"Global açılıma 2012 yılında başladık" diyen Kavukcu, "Şu anda Londra'da 22 mağazamız oldu. 85 mağazası olan bir zincirle görüşüyoruz. Dünyada iki ülkeye daha giriyoruz. Kenya'da da şube açıyoruz bu sene" ifadesini kullandı.

Kavukcu, satın alımın gerçekleşmemesi durumunda ise yıl sonu hedeflerinin Londra'da 40 mağaza sayısına ulaşmak olduğunu bildirdi.

. Towntalk
remove_red_eye1370

Bu kullanıcıya mesaj göndermek yada paylaşıma yorum yapmak için hesap oluştumanız gerekmektedir.

Hesap oluştur