Hergün 10 binlerce Türk bu platformada buluşuyor.Paylaşım yapmak, İlan yayınlamak, ve Etkinlik oluşturmak için hemen Sende hemen Hesap oluştur

İNGİLTERE'DE ŞOFÖRLERİN DİKKATİNE !!!

Hashtag

Avrupa ülkeleri genelinde taşımacılık sektöründe çalışan 2 milyonu aşkın ağır vasıta şoförünün sorunları, AB Ulaştırma Bakanları tarafından masaya yatırıldı. AB dönem başkanlığını yürüten Avusturya Ulaştırma Bakanı Norbert Hofer'in başkanlığında bir araya gelen AB üyesi ülkelerin Ulaştırma Bakanları şoförlerin sorunlarını çözme konusunda uzlaştı. Toplantının ardından aldıkları kararlar hakkındaki açıklamayı ise Hofer yaptı.

Hofer, şoförlerin artık kullandıkları TIR'ların kabininde yatmayacaklarını, şoförün geceleme ücretini çalıştığı firmanın ödeyeceğini, aynı bölgede çalışan şoförlere eşit çalışma imkanı ve ücret ödeneceğini, Avrupa ülkelerinde bu zamana kadar üç ay olan sürüş süresinin en çok dört hafta ile sınırlandırılarak çalışma şartlarının iyileştirileceğini söyledi. Bakanlar tarafından anlaşmaya varılan maddelerin Avrupa Parlamentosunda oylanarak yürürlüğe girmesi bekleniyor.

http://gazeteturk.be

. Towntalk
remove_red_eye498

Bu kullanıcıya mesaj göndermek yada paylaşıma yorum yapmak için hesap oluştumanız gerekmektedir.

Hesap oluştur