Hergün 10 binlerce Türk bu platformada buluşuyor.Paylaşım yapmak, İlan yayınlamak, ve Etkinlik oluşturmak için hemen Sende hemen Hesap oluştur

HOLLANDA'DA YAŞAYAN TÜRK EV ALMAK İSTEDİ 30.000 EURODAN OLDU !!!

Hashtag

Kayseri'de bir kooperatif, bina yapmak için üye kabul edip para topladı. Türkiye'den ev almak isteyen ve Hollanda'da ikamet eden Özlem Koç, kooperatife yaklaşık 30 bin avro yatırdı. Süre uzadığı için bina yapımı devam ederken ayrılan ve 5 yıldır parasını tahsil edemeyen Koç, yetkililerden yardım bekliyor.

Kayseri'de 2007 yılında kurulan bir kooperatif, bu tarihten itibaren üye kabul edip para toplamaya başladı. Bir süre boyunca para ödeyip sadece binanın yapılacağı arsayı gören üyelerin şikayeti üzerine 2010 yılında yönetim değişmesiyle birlikte temel atıldı. Kooperatifin açıldığı 2007'den 2013 yılına kadar düzenli olarak aidat ödeyen ve kendisi Hollanda'da yaşayan Özlem Koç, 2013 itibari ile üyelikten ayrıldı. Aradan geçen 6 yılda dönemin kurları ile 45 bin Türk lirasına denk gelen 30 bin avro gönderen Koç, 2014'te tamamlanan evlerin satılmasına rağmen aradan geçen 5 yıl içinde parasını alamadı. Kendisi yurt dışında olduğu için işleri ile akrabası olan yakını aracılığıyla ilgilenen Koç, parasının tahsil edilmesi için yetkililerden yardım bekliyor.

İHA

. Towntalk
remove_red_eye377

Bu kullanıcıya mesaj göndermek yada paylaşıma yorum yapmak için hesap oluştumanız gerekmektedir.

Hesap oluştur