Hergün 10 binlerce Türk bu platformada buluşuyor.Paylaşım yapmak, İlan yayınlamak, ve Etkinlik oluşturmak için hemen Sende hemen Hesap oluştur

TİLBURG ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM KOŞULLARI

Hashtag

Tilburg Üniversitesi

Tilburg Üniversitesi 1927 yılında 13 öğretim görevlisi 28 ekonomi öğrencisiyle enstitü olarak eğitime başlamıştır ve 1986’dan bu yana üniversite olarak eğitime devam etmektedir. 90 yıllık geçmiş ve tecrübeyle şuanda 934 öğretim görevlisi, 13.000’den fazla öğrenciye; 22 lisans 49 yüksek lisans olmak üzere toplamda 71 programda eğitim vermektedir. Öğrencilerin kampüste keyifli ve faydalı vakit geçirmesi, üniversitenin temel amaçlarından bir tanesi olması nedeniyle, Tilburg şehrinde kurulu kampüs öğrencilerin tüm yaşam, eğlence ve akademik ihtiyaçlarını karşılayabilecek niteliktedir.

5 Lisans Derecesi programı ve İngilizce'de 30'dan fazla yüksek lisans programı ile Tilburg Üniversitesi, uluslararası öğrencilere sadece çok çeşitli programlar sunmakla kalmaz, aynı zamanda Hollandalı öğrencilere eğitim ve uluslararası bağlamda çalışmaya hazırlanma şansı verir.

Bölümler:

- Ekonomi ve Yönetim Fakültesi

- Hukuk Okulu

- Beşeri Bilimler Okulu

- Sosyal ve Davranış Bilimleri Okulu

- İlahiyat Okulu

- TiasNimbas İşletme Okulu

ONUR PROGRAMLARI VE BURSLARI

Tilburg Üniversitesi'nde başarılı olan öğrenciler, Outreaching Honors Programı, En İyi Sınıflar ve Mükemmellik Bursları gibi benzersiz fırsatlara sahip olacak ve tüm öğrenciler, uluslararası çapta 200'ün üzerinde ortak üniversitenin seçtiği bir dereceyle yurt dışındaki derecelerinin bir kısmını harcamaya teşvik edilecektir.

TOPLUMDA KATILIM

Tilburg Üniversitesi, öğrencileri ve öğretim üyelerini çevrelerindeki toplumu iyi etkilemek ve hem profesyonel hem de birey olarak tam potansiyeline ulaşmak için ilham vermeyi amaçlamaktadır. Öğrencilere hem kişisel hem de profesyonel beceriler kazandıran programlar ve sosyal farkındalık ile Tilburg Üniversitesi yerel toplumda aktif rol oynar. Üniversite tüm kültürleri ve gelenekleri kabul eder ve ekonomi ve işletme, hukuk, sosyal bilimler, beşeri bilimler ve teoloji alanlarında sürekli bir uzmanlık statüsünü sürekli olarak geliştirmek ve geliştirmek için çaba gösterir.

Tilburg Üniversitesi, uluslararası ve uluslararası önde gelen akademisyenler tarafından düzenli olarak test edilen dünya çapında bilimsel araştırmalar üzerine kurulmuştur. Avrupa'nın en iyileri arasında yer alan Tilburg Üniversitesi'nin araştırma çalışmaları, yenilikçi ve çok disiplinli bir yaklaşımla gerçekleştiriliyor. Üniversite, farklı alanlardan profesyonellerin birlikte çalıştığı ve birlikte çalıştığı 20'den fazla araştırma merkezine sahiptir.

EĞİTİM VE YURT ÜCRETLERİ

Kayıt Ücreti : 50 €

Yıllık Lisans Ücretler: 8.500 €

Yıllık Yüksek Öğrenim Ücretleri: 11.000 € ile 16.500 € arasında değişmektedir.

Kayıt Süreci: -Okulun online kayıt formu ve Hollanda’da yüksek öğrenim öğrencisi olma talebinizi içeren online form doldurulduktan sonra kayıt ücreti yatırılarak ilk aşama tamamlanır.

-Okuldan gelen kabul mektubundan sonra ilk yıl ücreti ödenir.

KABUL ŞARTLARI VE GEREKLİ BELGELER

İngilizce Yeterlilik Koşulları

Seçilen programa ve bölüme göre değişiklik gösterebilir ancak minimum skorlar:

IELTS: 6.0

TOEFL: 550 (Paper Based Test) / 80 (İnternet Based Test)

EK BİLGİLER

-Bazı programlar için, üniversitenin uygun gördüğü temel matematik yeterliliğine sahip olmayan öğrenciler matematik kursuna katılıp seviyelerini uygun hale getirdikten sonra bölüme başlayabilirler.

-Hollanda eğitim sistemi için gerekli görülen derslerin lisansta alınmamış olması ve/ veya lisans mezuniyet GPA’sının istenilenin altında olması halinde öğrencilerin master hazırlık programlarına katılma hakları olabilir. Master hazırlık programları ihtiyaca göre 1 dönem veya 1 yıl sürebilir.

-İnsan kaynakları, pazarlama, veri bilimi, muhasebe ve hukuk alanlarında kısa ve uzun dönem sertifika programları vardır.

. Towntalk
remove_red_eye962

Bu kullanıcıya mesaj göndermek yada paylaşıma yorum yapmak için hesap oluştumanız gerekmektedir.

Hesap oluştur