Hergün 10 binlerce Türk bu platformada buluşuyor.Paylaşım yapmak, İlan yayınlamak, ve Etkinlik oluşturmak için hemen Sende hemen Hesap oluştur

NUSRET AMERİKA'DA DAVALIK OLDU !!!

Hashtag

‘Salt Bae’ hareketiyle tüm dünyada tanınan ve farklı ülkelere açtığı şubelerde birçok ünlü ismi ağırlayan Nusret Gökçe, Manhattan’daki şubesinde çalışmış olan bir garsona bahşişlerini tam olarak vermediği gerekçesiyle suçlanıyor.

Mustafa Fteja adlı garson, kendisine gelen bahşişlere el koyduğunu ileri sürerek “Nusret bahşişleri ortak bir yerde toplayıp daha sonra paylaştırıyordu. Ancak toplam bahşişlerden yüzde 3’ünü kesiyordu” dedi. Fteja, “Nusret, bahşişleri ödenmeyen ya da az aldığından şikâyetçi olan garsonları düzenli olarak kovdu. Buna ben de dahilim” diye konuştu.

Kaynak: http://www.hurriyet.com.tr/dunya/nusret-abdde-davalik-oldu-41086596

. Towntalk
chat_bubble_outline7
remove_red_eye3215

Bu kullanıcıya mesaj göndermek yada paylaşıma yorum yapmak için hesap oluştumanız gerekmektedir.

Hesap oluştur

Maalesef işletmecilik yanlış yaptı , Burası Amerika, kendi çıkarını düşünerek istediğini yapamazsın ,yasalara uymak zorundasınız..kim olursanız olun.. işçinin hakkını yemeyin.. paranızı müşterinizden kazanın işcinizde değil.. Tecrübesiz ve art niyetli Müdüriyet den bu kadar olur..

Paranızı müşterinizden kazanın işcinizden değil...

Nusret tuvaletin önüne masa koy kolonya mendil bak buradanda bahşiş gelirdi tuzlama herif kendini tuzlada kokmayasın

Zaten cok fahis fiatla et satiyor! Birde Gariban Garsonlarin maasina da göz koyarsan, GÖZÜNÜ oyarlar!🤣

hiç sanöıyorum..nusret gökçenin bir ürü şubei...hergün başka bir ülkede bu adam...garonların bahşişi ile ilgilenecek amanı bile yoktur...bizzat bende çalıştım..paramı fala yatırılar ama asla eksik yatırmaz. ordaki sorumlu müdür yada şeflerden biri yaptıya bunu nuret gokçeye bıldırmelı...ama bi markayı kötulememeli..

Yada bu arkadas nasil para koparabilirim diye dusundu ve sonuc..

Nusretin personeline normal bir garsonun saat ucretinin daha ustun de maas verdigini duymustum.

Maleseff Turkıye de bu sistem uygulanıyor cogu işletmede. ABD de bu tur haksızlıklara izin verilmez. Bilmiyorsa ogrenmıs olacak.

Her neresi olursa olsun, Calısanın hakkını yemek insanlığa sıgmaz.