Hergün 10 binlerce Türk bu platformada buluşuyor.Paylaşım yapmak, İlan yayınlamak, ve Etkinlik oluşturmak için hemen Sende hemen Hesap oluştur

“İYİ Toplum Gönüllüleri” Belçika çalışmalarına başladı

Hashtag

“İYİ Toplum Gönüllüleri” Avrupa Kuruldu, Belçika’da ise çalışmalarına başladı.

Belçika’dan katılan İyi Toplum Gönüllüleri Serkan Yenidoğan, Kadir Altıntaş, İsmail Aytaç, Cem Koç, Barbaros Sandal, Muhammet Koç, Ahmet Aytaç ve Hakan Erzurumlu, Uluslararası İlişkiler ve Türk Dünyası’ndan sorumlu Genel Başkan yardımcısı Ahmet Erozan ile özel görüştüler.

Belçika İyi Toplum Gönüllüleri teşkilatlandırmasında Barbaros Sandal görevlendirildi. Av. Hakan Erzurumlu çalışmalarda koordineyi sağlayacak. İYİ TGA Köln’de yaptığı toplantıda, oluşum tüzüğünü onayladı.

Zaman zaman tatlı-tuzlu tartışmalara da sahne olan toplantıya katılanlar, en küçük detayı dahi enine ve boyuna milimetrik hassasiyetler ile ele alarak, Avrupalı Türklere, daha önce görülmemiş, yeni bir oluşum yapısı organizasyonuyla ulaşacak.

Almanya’nın dört bir yanından katılan onlarca seçkin gönüllünün yanısıra Avrupa’nın başkentleri ve en ücra köşelerinden katılımcılar, Türk toplumunda yaratılmak istenen ayrışmanın önüne geçerek, kaya gibi bir toplum oluşturmak için kolları sıvadı ve bunun alt yapısını hazırladı.

İYİ Parti Uluslararası İlişkiler ve Türk Dünyası’dan sorumlu Genel Başkan yardımcısı ve Bursa Milletvekili Ahmet Erozan ve Türk Dünyasından sorumlu genel başkan danışmanı, gazeteci yazar Vedat Yenerer’in katılım ve katkıları ile gerçekleştirilen uzun ve titiz istişareler sonucunda toplantı, amaçladığı hedefe ulaşmıştır.

2019 yılının İYİ TGA yılı olması hedefiyle Berlin’de başlamak üzere Avrupa’nın bir çok kentinde toplantılar yaparak koordinasyon ve komisyonlar kurmayı planlamıştır. Toplantı ile ilgili detaylar, raporlarla birlikte önümüzdeki günlerde Avrupa Türkleri ile paylaşılacaktır.

http://www.yenivatan.be

. Towntalk
remove_red_eye247

Bu kullanıcıya mesaj göndermek yada paylaşıma yorum yapmak için hesap oluştumanız gerekmektedir.

Hesap oluştur