Hergün 10 binlerce Türk bu platformada buluşuyor.Paylaşım yapmak, İlan yayınlamak, ve Etkinlik oluşturmak için hemen Sende hemen Hesap oluştur

HOLLANDA'DA BİR BUÇUK YILDA 8. İNFAZ !!!

Hashtag

Hollanda'da bir Türk işadamı daha cinayete kurban gitti. Nijmegen yakınlarında bulunan Oss kentinin sevilen simalarından olan Aydınlı iş adamı Hakan Zatsan (43), evinin yakınında silahlı saldırıya uğradı. İki çocuk babası Zatsan, olay yerinde hayatını kaybederken, ölüm haberi kentte şok etkisi yarattı.

EŞİ SİLAH SESİNE KOŞTU

Zatsan, dün sabah 07.45'te işyerine gitmek üzere evinden ayrıldığı sırada vuruldu. Schepmalaan sokağındaki evinden çıkan Zatsan, kapıda eşi Aysun tarafından uğurlandı. Aysun Zatsan kapıyı kapattıktan kısa süre sonra dışardan silah sesi duydu. Katil bir araçla olay yerinden uzaklaştı. Olay yerine hızla ilkyardım ulaşsa da, Zatsan vurulduğu yerde öldü.

ESKİ ORTAĞIYLA KAVGALIYDI

Tanıklara göre Zatsan evden çıkar çıkmaz aracına bindi, fakat sonra araçtan indi. İndiği anda da saldırıya uğradı. Zatsan'ın, birinin dışarıya çağırması sonucunda aracından indiği belirtiliyor. Vurulan işadamı, aracının dibine yığılıp kaldı. Zatsan'ın cesedinin saatlerce vurulduğu yerde bekletilmesi tepkilere yol açtı. Zatsan, aracını da içine alan bir çadırda bekletildi. Bir temizlik firması sahibi olduğu öğrenilen Zatsan'ın bir süredir eski iş ortağı ile kavgalı olduğu ileri sürülüyor.

DAHA ÖNCE 7 İŞADAMI ÖLDÜRÜLDÜ

Polİs, cinayetle ilgili soruşturma başlatırken, genç işadamı Zatsan, Hollanda'da son 1,5 yılda öldürülen 8. Türk işadamı oldu. Hollanda'da daha önce Mustafa Ateş (50), Zeki Yumuşak (41), Kemal Zengin (44), Ergin Başakçı (41), Ömer Köksal (22), Ali Aydın (44) ve Ali Ekrem Kaynak (55) silahlı saldırı sonucu öldürülmüşlerdi.

Kaynak: https://www.sabah.com.tr/avrupa/2019/02/12/hollandada-8inci-infaz

. Towntalk
remove_red_eye1095

Bu kullanıcıya mesaj göndermek yada paylaşıma yorum yapmak için hesap oluştumanız gerekmektedir.

Hesap oluştur