Hergün 10 binlerce Türk bu platformada buluşuyor.Paylaşım yapmak, İlan yayınlamak, ve Etkinlik oluşturmak için hemen Sende hemen Hesap oluştur

Antalya Kuluçka Makinesi

Hashtag

KuluçMak 20 li Kuluçka Makinesi 249 tl

20 yumurtalık kuluçka makinası 20 tavuk, 20 ördek, 20 hindi, 20 keklik, 20 bıldırcın yumurtası kapasitelidir. Kullanımı kolay yüksek çıkım randumanı ile rahatlıklar kullanabileceğiniz dilediginiz zaman dilediğiniz yere taşıyabileceğiniz otomatik kuluçka makinasıdır. Makine Seffaf kaliteli plastikten üretilmiştir makinenin dışından rahatlıkla içeriyi izleyebilir çıkım zamanı civcivleri gözetim altında tutabilirsiniz.

Makinenin içerisinde 25 lira değerinde hediye olarak civciv yemliği civciv suluğu döl kontrol lambası, yumurta nemlendirici fısfıs ve nem için su takviye şişesi gönderilecektir.

Hobi Kuluçka Makinası elinize ulaşınca yumurtaları makine içerisine viyol'e yerleştirmeden önce makineyi çalıştırın makinenin kullanımına alışın alıştıktan sonra yumurtaları viyollere yerleştirin.

KuluçMak 20 lik kuluçka makinesi 1 yıl garanti Kapsamındadır.

Ödeme Kolaylığı

Kredi karti ile yada nakit olarak kapıda ödeme imkanı ile gönderim vardır.

Kuluçka makinası için nem, ısı ve çevirme olmassa olmaz unsurlardandır. otomatik 20’li kuluçka makinası bu konuda işinizi kolaylaştıracak çok iş gücügereksinimi olmadan kuluçkadaki yumurtaları rahatlıkla çıkaracaktır. 20 li kuluçka makinasına yapmanız gereken müdehale nem için sadece su takviyesi yapmanız yeterli olacaktır, 18 günlük gelişim ve son 3 gün çıkım aynı makine içerisinde gerçekleşir ayrı bir çıkım makinesine ihtiyacınız yoktur.

Sizlere kuluçka makinası yapım malzemelerinin neredeyse yarı fiyatlarına tam otomatik kuluçka makinası imkanı sunuyoruz.

Kuluçka makinesini direk güneş ısığından koruyunuz direk güneş ışığında kalan makinenin iç ısısı istenilen ısının üzerine çıkabiliyor bu durumda civcivlerin ölümlerine sebep oluyor.

Kuluçka makinesi size strafor köpük koruması içerisinde gönderilecektir strafor’u çöpe atmamanızı kaybetmemenizi tavsiye ediyoruz kışın çok işinize yarayacak elektrik sarfiyatanı minimum’a indirecek ve elektrik kesintilerinde makine iç ısısının eksilmesini önleyecektir, kış aylarında makineyi straforun içinde tutmanızı tavsiye ediyoruz.

kaynak:kulucmak

. Marketplace
remove_red_eye246

Bu kullanıcıya mesaj göndermek yada paylaşıma yorum yapmak için hesap oluştumanız gerekmektedir.

Hesap oluştur