Hergün 10 binlerce Türk bu platformada buluşuyor.Paylaşım yapmak, İlan yayınlamak, ve Etkinlik oluşturmak için hemen Sende hemen Hesap oluştur

Çatı Merdiven Fiyatları

Hashtag

Kısıtlı bir alana sahipseniz ve bu alandan çatıya da terasa ulaşım sağlamak istiyorsanız sizler için en kullanışlı ürün katlanabilir çatı merdivenleri almaktadır. Bu merdivenler sadece kullanacağınız zaman açabileceğiniz diğer zamanlar yer kaplamayan ürünlerdir. Son derece kullanışlı ürünler olup bu ürünleri kullanan herkes memnun olduğunu belirtmektedir.

Katlanabilir çatı merdivenleri odanın ölçülerine göre farklı boyutlarda, farklı kutu ölçülerinde ve farklı türlerde olmaktadır. Katlanabilir çatı merdiveni tercihi yapacağınız zaman ahşap ya da metal çatı merdiveni tercih yapabilirsiniz. Sizin zevkinize kalmış bir durum olmakta ve istediğiniz türü tercih ettiğinizde de odanızın büyüklüğüne göre ölçüler alınıp uygun boyutlar da merdiven yapılmaktadır.

Kullanılan ürünler birinci sınıf kaliteli malzeme olup uzun yıllar ürünlerin kullanım ömrü bulunmaktadır. Merdivenlerin kutusu ahşap malzemeden yapılmakta ve merdivenin kutusu da merdivenler gibi dekoratif bir görüntüye sahip olmaktadır. Merdiveni kullanmadığınız da katlayıp kapatabilirsiniz. Kapattığınızda kutu dışarıdan bir görüntü verecektir. Kendiliğinden boyalı ve cilalı olan bu kutu için tekrar bir boya ya da herhangi bir ekstra duruma gerek bulunmamaktadır.

Merdiven basamaklara kaymaz malzemeden imal edilip merdiven aralıklara 8 cm olmaktadır. Merdiven gövdesi 150 kg yük taşıma kapasitesi ne sahiptir. Bu yük kapasitesine kadar güvenli bir taşıma yapmaktadır.

Katlanabilir çatı merdivenleri iki yıl garantili olup kullanım sırasında herhangi bir sıkıntı yaşadığınızda bildirim yapabilir ve merdivenlerin tadilatı gerçekleştirilmektedir. Hem kullanışlı hem ekonomik hem de dekoratif bir ürün sizlerin olmaktadır.

<a href="http://www.catimerdivenfiyatlari.com">çatı merdiveni</a>

. Marketplace
remove_red_eye345

Bu kullanıcıya mesaj göndermek yada paylaşıma yorum yapmak için hesap oluştumanız gerekmektedir.

Hesap oluştur