Hergün 10 binlerce Türk bu platformada buluşuyor.Paylaşım yapmak, İlan yayınlamak, ve Etkinlik oluşturmak için hemen Sende hemen Hesap oluştur

AMERIKA’DA CALISACAK INSAAT USTALARI VE AHCI ARANMAKTADIR.

Hashtag

California’daki insaat sirketimizin buyuk projesine 18 kisilik insaat ustasi ve yardimcilari 2 tane ustalara yemek yapacak asci ustalari aranmaktadir. ASCI - BOYACI - ELEKTRIKCI - KALIPCI - HAVALANDIRMA - KAYNAK tecrubeli ustalari ve yardimcilari Ariyoruz.

E-MAIL : <a href='mailto:[email protected]

WHATSAPP'>[email protected]

WHATSAPP</a> : +1 215 371 93 65 ( Numara basina +1 ekleyiniz. )

BILGILENDIRME : BASVURU SAHIPLERI BIZLERE E-MAIL VEYA WHATSAPP UZERINDEN IRTIBAT KURABILIRLER.

NOT: AMERIKA VIZESI OLMAYAN TURKIYE’DEN BASVURAN USTALARIN VE YARDIMCILARIN BASVURULARI DEGERLENDIRILECEKTIR. AMERIKA ICINDEN BASVURU YAPMAYINIZ! (Ozgecmislerinizi e-mail gonderiniz)

Ev, elektrik, su ve internet sirket tarafindan karsilanmaktadir. 7 ay calisma suresinin sonunda gelen kisiden memnun kalinmasi halinde ziyaret suresinin uzatilmasi icin gerekli sponsorluk belgesi verilecektir. Ikinci 6 ay suresinin sonunda, kisinin isinden ve ahlakindan memnun kalinmasi halinde, 10 yillik Green Card basvurusu icin sirket sponsorlugu verilecektir. Bu sure zarfinda, kisinin ailesinden uzak kalacagi ve Green Card cikana kadar, 2 sene gibi bir sure icinde Turkiye’ye donemeyecegi bilinmelidir. Gelecek kisi evli ise esinin de turist vizesinin olmasi yoksa da alinmasi onemledir.

Ucret: $4,500 / aylik. calisma saatleri Pazartesi - Cumartesi: Sabah 8:30 aksam 5:30. Mesaiden sonra calismak isteyen veya is geregi fazla calismak zorunda kalanlara hafta sonu yapilan ise gore bonus verilemektedir. Bir sene calistiktan sonra: Bir hafta ucretli izin, bayram ve yilbasi tatilleri, saglik sigortasinin yarisi. Araba almak isteyen icin sirket sponsorlogu ve maddi destek.

Iki yil ve daha fazla calisanlar icin: Yukaridakilere ilaveten 2. ucretli izin, yani iki hafta ucretli izin. Ev almak isteyenlere konut kredisi almasi icin sirket sponsorlugu ve pesinat icin maddi destek.

. Jobs
remove_red_eye258

Bu kullanıcıya mesaj göndermek yada paylaşıma yorum yapmak için hesap oluştumanız gerekmektedir.

Hesap oluştur