Hergün 10 binlerce Türk bu platformada buluşuyor.Paylaşım yapmak, İlan yayınlamak, ve Etkinlik oluşturmak için hemen Sende hemen Hesap oluştur

BELÇİKA'DA ALANLAR DİKKAT !!!

Hashtag

Gent savcılığı, sahte çöp torbalarının üretimi ve ticareti konusunda soruşturma başlattı.

Sahte çöp torbası üretimi ve ticareti nedeniyle, Gent’in çöp toplama şirketi İVAGO’nun binlerce euro zarara uğratıldığı açıklandı.

Konuyla ilgili yapılan açıklamada, İvago şirketine ait çöp torbalarınının aynısı kopyalanarak Belçika dışında basılıp çok ucuz fiyatlara vatandaşlara satıldığı, Gent savcılığının bununla ilgili geniş çaplı soruşturma ve araştırma başlattığı bildirildi.

Gent şehrinde sahte çöp torbalarının satıldığı konusundaki ihbar ve şikayetleri değerlendiren Gent savcılığı, sahte çöp torbalarının üretimi ve ticareti konusunda önemli bilgiler elde ettiklerini, fakat soruşturmanın selameti açısından şimdilik bilgi veremeyeceklerini açıkladı.

Gent savcılığından yapılan açıklama da sadece sahte çöp torbası üretip satanların değil, sahte torbaları bilinçli olarak satın alan kişilerin de tespit edilmesi durumunda cezalandırılacağı bilgisine yer verildi.

Ivago’nun sözcüsü Koen Van Caimere, ” sahte çöp torbası üretimi ve ticareti yeni bir olay değil. 2015 yılında Polonya’da sahte çöp torbası ürettiği tespit edilen bir çete, Mechelen şehrinde çökertildi. 2012 yılında da 3 Türk vatandaşı Gent şehrinde aynı suçtan tutuklandı.” sözlerine yer vererek, tüm vatandaşları sahte çöp torbası almamaları konusunda uyardı.

. Towntalk
remove_red_eye352

Bu kullanıcıya mesaj göndermek yada paylaşıma yorum yapmak için hesap oluştumanız gerekmektedir.

Hesap oluştur