Hashtag
“Siyah Pantalon” hikayesi ile Türkiye’yi ve Avrupa’yı ağlatan Eğitimci ve yazar Alişan Kapaklıkaya EYAD’ın konuğu olarak Brüksel’e geliyor.
“Aile” üzerine çok sayıda eserlere imza atan ve sayısız konferanslar veren Alişan Kapaklıkaya, EYAD Başkanı Erdal Akdeniz’in çalışmasıyla ilk defa Brüksel’e geliyor.
Konferansın tanıtımını yapan EYAD Başkan Yardımcısı Erol Top, “Başkanımız Erdal Akdeniz özellikle bu konferansın düzenlenmesi için Ankara’ya gitti ve hocamızla görüşüp Brüksel’e gelmesi için davet etti. kendisi de sağ olsun bizleri kırmadı ve kabul etti. EYAD yönetim kurulu iftiharla sunar.” açıklamasını yaptı.
Daha önce, TRT Diyanet kanalında katılmış olduğu Yeni Güne Merhaba adlı programına katılan Alişan Kapaklıkaya, kardeşi ile başından geçen pantolon hikayesi izleyenleri yasa boğdu ve paylaşılan videosu kısa sürede tıklanma rekoru kırmıştı.
15 Nisan Pazar günü saat 18.00 ile 22.00 arası Brussels44 Center’de yapılacak konferansa herkesin davetli olduğu belirtildi.
Bu kullanıcıya mesaj göndermek yada paylaşıma yorum yapmak için hesap oluştumanız gerekmektedir.
Hesap oluştur