Hergün 10 binlerce Türk bu platformada buluşuyor.Paylaşım yapmak, İlan yayınlamak, ve Etkinlik oluşturmak için hemen Sende hemen Hesap oluştur

Sadıq Khan’dan Londra'da yasayanlar için yeni ev müjdesi

Hashtag

Londra belediye başkanı Sadıq Khan ciddi boyutlara oluşan evsiz ve geçici evlerde yaşayan kişilerin hayatlarını normale döndürebilecek bir belediye evi hamlesi yapacaklarını açıkladı. Hedef 10,000 yeni konut!

Londra tarihinde hiç bir zaman evsiz ve geçici konutlarda yaşayan insan sayısı günümüzdeki kadar yüksek olmamıştı. Hal böyle olunca Londra belediye başkanı Sadıq Khan eskiden olduğu gibi yüksek sayıda yeni belediye evlerinin inşa edilmesi için bütçe ayırdıklarını açıkladı.

1970‘li yıllarda Londra genelinde her yıl 20,000 belediye evi inşa edilirken son yıllarda bu sayı 300‘e kadar düşmüştü. Bu gerilemenin nedeni ise devletin belediyelere eskisi kadar bütçe sağlamaması idi.

Londra belediye başkanı Sadıq Khan belediyelerin ev inşa etmeleri için kullanabilecekleri bir fonun oluşturulduğunu açıklarken hedefin de önümüzdeki 4 yıl içinde ilk etapda 10,000 modern konutun inşa edilmesi olduğunu söyledi. Ayrılan bütçenin ise yaklaşık £1.67 milyar sterlin olduğu öğrenildi.

İlk etapda Londra’nın Waltham Forest belediyesinde 525 konutun yapılması planlanırken 2022 yılı itibariyle Newham ve Lewisham bölgelerinde de 1,000‘er konutun yapılması planlanıyor.

Londrali.com

. Towntalk
chat_bubble_outline4
remove_red_eye3013

Bu kullanıcıya mesaj göndermek yada paylaşıma yorum yapmak için hesap oluştumanız gerekmektedir.

Hesap oluştur

miraç bey merhaba antalyada emlak işi yapıyoruz işimizi geliştirip yurd dışı baglantılı çalışmakistiyoruz bize yardımcı olacak firmaları tavsiye edebilirmisiniz [email protected]

Tabi ki Selçuk bey e mail gönderiyorum size

bekliyorum