Hergün 10 binlerce Türk bu platformada buluşuyor.Paylaşım yapmak, İlan yayınlamak, ve Etkinlik oluşturmak için hemen Sende hemen Hesap oluştur

GENT, GENÇ SERHAN'A AĞLIYOR

Hashtag

Gent'te ikamet eden,Aslen Emirdağ Karacalar köyünden Salih Bayraktar'ın oğlu 1988 doğumlu Serhan Bayraktar (30), Watersportbaan'da bulunan su havzasında boğularak hayatını kaybetti.

Belçika'nın doğu flaman bölgesinin önemli şehirlerinden Gent'te ikamet eden,Aslen Emirdağ Karacalar köyünden Salih Bayraktar'ın oğlu 1988 doğumlu Serhan Bayraktar (30), Watersportbaan'da bulunan su havzasında boğularak hayatını kaybetti.

Önceki gece gelișen talihsiz olayda arkadaşları ile gittiği Watersportbaan’daki su havzasında arkadaşlarının tüm uyarı ve itirazlarına rağmen karșıdan karșıya yüzebileceğini iddia ederek, yüzerek karşıya geçmeye çalıştığı sırada bir anda çırpınıp gözden kayboldu.

Arkadaşları tarafından olay yerine çağrılan acil servis dalgıç ekibi genç adamı bulup sudan çıkardı, fakat ilk müdahale yapıldıktan sonra kaldırıldığı Jan Palfijn hastanesinde yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Serhan Bayraktar'ın cenazesi Gent AZ Jan Palfijn hastanesinde kılıncak cenaze namazı sonrası Eskişehir'de toprağa verilmek üzere memeleketine gönderilecek.

Çevresi tarafaından oldukça sevilen Eskişehir 1988 doğumlu, evli Serhan Bayraktar'ın talihsiz bir kaza sonucu hayatını kaybetmesi Gent ve çevresinde yaşayan Türkler arasında büyük üzüntü yarattı.

. Towntalk
remove_red_eye2813

Bu kullanıcıya mesaj göndermek yada paylaşıma yorum yapmak için hesap oluştumanız gerekmektedir.

Hesap oluştur