Hergün 10 binlerce Türk bu platformada buluşuyor.Paylaşım yapmak, İlan yayınlamak, ve Etkinlik oluşturmak için hemen Sende hemen Hesap oluştur

İNGİLTERE’YE İTHALAT ADIMLARI

Hashtag

İNGİLTERE’YE İTHALAT ADIMLARI…

İngiltere’ye bir ürün getirmek, gerek ana iş planı, gerekse yan iş modeli olarak aklımızdan ve sohbetlerimizden eksik olmuyor. ‘Buraya ne getirsek satar?’ sorusunu düşünür ya da tartışırken, eksik bilgiye en çok ithalat süreçlerinde rastlıyoruz. Bu kez de İngiltere’ye ithalatın detaylarını konuşmak üzere buluşuyoruz.

Yola çıktığınızda hangi temel adımlar sizleri bekliyor? Bir ürün getirmeyi planlıyorsanız, tabi olduğu kurallar için nereye bakmak lazım? Neye hazırlıklı olmak gerek? Bu ve diğer sıkça sorulan soruları konuşmak için 13 Kasım’da StepUp’ta buluşalım!

KİMLER GELİYOR?

ÖZGÜR ÜRÜN

MERIUK SHIPPING & LOGISTICS / FOUNDER

2004 yılından bu yana sahibi olduğu Meriuk Shipping & Logistics’de faaliyetlerine devam eden Özgür, işini severek yapmanın, detaylara odaklanmanın ve insan ilişkilerinde esnek olmanın kendisine verimlilik olarak geri döndüğüne inanıyor. Yeni şeyler öğrenmeyi, yeteneklerini geliştirmeyi çok önemsiyor, bu amaçla insan ilişkilerinin öğreticiliğinden faydalanmak gerektiğini düşünüyor.

NUSRET ÇAĞLAR

AYTAC FOODS LTD / IMPORT DIRECTOR

Türkiye’de yaklaşık 20 yılı aşan gümrükleme, dış ticaret danışmanlık ve lojistik alanlarında deneyime sahip olan Nusret Çağlar, Türkiye çapında 12 ilde şubesi bulunan bir Gümrükleme ve Lojistik firmasında İzmir Şube Müdürü olarak çalışırken, ailesi ile birlikte Londra’ya taşınmış ve kendi iş alanında çalışma firsatını yakalamış olan şanslı azınlığa dahil olmuş. Şu an Aytac Foods Ltd. firmasında satın alma ve lojistik operasyonlardan sorumlu Import Director olarak çalışmalarını sürdürüyor.

13 KASIM PROGRAMI

18:00 /18:30 : Kokteyl

18:30 /20:30 : Sohbet

YER

METRO BANK MERKEZ

ONE SOUTHAMPTON ROW,

LONDON WC1B 5HA

Not: Şubeden giriş yapıp 1. kata çıkabilirsiniz.

. Events
remove_red_eye508

Bu kullanıcıya mesaj göndermek yada paylaşıma yorum yapmak için hesap oluştumanız gerekmektedir.

Hesap oluştur