Hergün 10 binlerce Türk bu platformada buluşuyor.Paylaşım yapmak, İlan yayınlamak, ve Etkinlik oluşturmak için hemen Sende hemen Hesap oluştur

İngiltere'de Lüks Alışverişin Merkezi Dünyaca Ünlü Harrods Mağazası!

Hashtag

Herkese Londra’dan selamlar🤠

.

Malum #Christmas, yani mübarek #Noel arifesindeyiz. Haliyle buralarda herkes bir alışveriş telaşında. Aslında Noel pazarlarına Türkiye’den de talep çok. Şu an birçok yurt dışı tur acentası, bayağı da hatırı sayılır fiyatlara, #Londra dahil Avrupa’nın birçok başkentine alışveriş turları düzenliyor. Ama tabii TL’nin döviz karşısında neredeyse dibi gördüğü bugünlerde, böylesi bir seyahate herkesin maddi gücü elvermeyebiliyor.

.

Bu yüzden biz de #OkurGezerRehber ekibi olarak bu pazar ekranlarınıza, #İngiltere'nin en lüks alışveriş merkezi #Harrods’ı getirmeye karar verdik. Piccadily metro hattı üzerinde bulunan Knightsbridge durağına sadece 3-4 dakika yürüyüş mesafesindeki bu dünyaca ünlü AVM’yi bizle beraber gezmeyi arzu ederseniz, yeni videomuza tıklamanız yeterli😉

.

Bizi takip edebileceğiniz diğer sosyal medya hesaplarımız:

Instagram: https://www.instagram.com/okurgezerrehber/

Twitter: https://twitter.com/okurgezerrehber

.

Ayrıca, Birleşik Krallık sınırları içerisinde sunduğumuz profesyonel rehberlik hizmetlerimize yönelik iş birliği için iletişim adresimiz:

<a href='mailto:

[email protected]

.

Her'>

[email protected]

.

Her</a> hafta pazar günü #BirleşikKrallık’tan yayınladığımız yeni kısa belgesel & gezi vloglarımızı kaçırmamak için, henüz kanalımıza abone olmadıysanız lütfen #ABONEOL tuşuna basmayı ve bildirimler için de ZİLE TIKLAMAYI unutmayın!

.

Keyifli seyirler ve huzurlu bir hafta sonu dileriz efenim😊

. Towntalk
remove_red_eye190

Bu kullanıcıya mesaj göndermek yada paylaşıma yorum yapmak için hesap oluştumanız gerekmektedir.

Hesap oluştur