Hergün 10 binlerce Türk bu platformada buluşuyor.Paylaşım yapmak, İlan yayınlamak, ve Etkinlik oluşturmak için hemen Sende hemen Hesap oluştur

VALENT TOUCH GLOBAL AVRUPA LANSMANI BRÜKSEL'DE GERÇEKLEŞTİ

Hashtag

İş ortaklarının arzu ettiği hayatı yaşamaları için en değerli ve en çok kabul gören ürünler ile, ulaşılabilir, en iyi kazanç planını sunma vizyonu ile online altın satışı yapacak Valent Touch Global şirketi Metropole Hotel'de düzenlenen bir etkinlikte Belçika tanıtımını gerçekleştirdi.

Belçikalı Türklerin yakından tanıdığı işadamı Zeki Doğan'ın kızı İncifer Doğan'ın Belçika sorumluluğunu üstlendiği ”Valent Touch Global” şirketi Avrupa tanıtım etkinliği Brüksel'in merkezindeki Metropole Hotel'de yönetmen, ve oyuncu olarak başarılı çalışmaları ile öne çıkan Erkan Albay’ın sunumu ile açıldı.

Genç Dansçı Nil Görkem'in , Semah, Zeybek ve Romen danslarından oluşan sunumu konukların ilgi ve beğenisi alırken, ”Valant Touch Global” şirketinin tanıtım filmi konukların meraklarını biraz olsun gidermeye yardımcı oldu.

“Valent Touch Global” Belçika şirketi kurucusu işkadını İncifer Doğan, tanıtım konuşmasında "Başarmak göreceli bir kavramdır. Herkesin başarı anlayışı çok farklıdır. Benim içinse başarı, Benim olmadığım zamanlarda bile benim tasarladığım bir projenin bensizde devam edip,hayatlara dokunmasıdır.Elbette bu benim başarı anlayışıma anlam yüklemem ise yaşanmışlıklarımdır. Acıyı travmaya dönüştürtemekte, güce dönüştürmekte bizim seçimimizdir. Tabi ki benim seçimimde pes etmeden güce çevirmek oldu." diyerek kendi yaşam öyküsünden kesitler anlatarak konuklarına duygusal anlar yaşattı.

Genç girişimci Doğan, ”Valent Touch Global” şirketi ile Kuyumcu Kent atölyelerinde üretilen çok değerli altınları Dünya piyasasına sunmak hedefinde olduklarına vurgu yapan İncifer Doğan" Altı aylık bir süreçte Avrupa ve Dünya'nın bir çok ülkesinde ilgi gördük, çalışma sistemimiz diğer klasik ticari faliyetlerden çok farklı, amacımız altın ve takı altınları digital ortamda satmaktır. Bu konuda oldukça iddialıyız. dünya yenilikçi bir düzen. yenilik getirmeyen hiç bir iş sahalarda kalamaz."diyerek özellikle bayanların verilmi olabilmek, iyi nesiller yetiştirmek adına daha fazla girişlimciliğe önem vermelerini, ticaretten asla korkmamaları gerektiğini söyledi.

. Towntalk
remove_red_eye1110

Bu kullanıcıya mesaj göndermek yada paylaşıma yorum yapmak için hesap oluştumanız gerekmektedir.

Hesap oluştur