Hergün 10 binlerce Türk bu platformada buluşuyor.Paylaşım yapmak, İlan yayınlamak, ve Etkinlik oluşturmak için hemen Sende hemen Hesap oluştur

KENDİ İŞİNİ KURMAK İSTEYENLER İÇİN HOLLANDA TİCARET ODASI HAKKINDA

Hashtag

Profile image

Semra

Kuzey Hollanda

HOLLANDA TİCARET ODASI (KVK – KAMER VAN KOOPHANDEL)

Eğer Hollanda’da kendi işinizi kurmak istiyorsanız, gitmeniz gereken ilk kurum “Kamer van Koophandel” yani Ticaret Odası olacaktır. KvK’da işinizin ticaret sicil kaydını yaptırarak, buradan alacağınız sicil numarası (Kvk nummer) ile vergi dairesi ve diğer resmi işlemlere devam edebilirsiniz.

KvK yani Hollanda Ticaret Odası çok aktif çalışan bir kurumdur. Sadece sicil kaydınızı yapmakla kalmaz, yatırımcılar için iş planı hazırlama ve iş geliştirme konularında danışmanlık da verebilir. KvK ayrıca çeşitli iş geliştirme etkinlikleri de düzenler. Web sitesinden veya ilgili Linkedin gruplarından takip ederek, bu etkinliklere katılabilir ve Hollanda’daki iş çevrenizi genişletebilirsiniz.

Amsterdam’daki KvK binası, “Central Station” in arkasında bulunur ve buradan kolayca yürüyerek ulaşmak mümkündür. Hemen hemen diğer tüm şehirlerdeki KvK binaları da ana tren istasyonlarına yakın bulunurlar.

www.kvk.nl

De Ruyterkade 5, 
1013 AA Amsterdam

Telefon: 020 531 40 00

Email: <a href='mailto:[email protected]'>[email protected]</a>

. Towntalk
remove_red_eye200

Bu kullanıcıya mesaj göndermek yada paylaşıma yorum yapmak için hesap oluştumanız gerekmektedir.

Hesap oluştur