Hergün 10 binlerce Türk bu platformada buluşuyor.Paylaşım yapmak, İlan yayınlamak, ve Etkinlik oluşturmak için hemen Sende hemen Hesap oluştur

MİSS ELEGANCE BELGİUM FİNALİSTİ FATMA ALBAYRAK DESTEK BEKLİYOR

Hashtag

Belçika’da yapılan en prestijli yarışmalardan biri olan ‘Miss Elegance Belgium 2019’ yarışmasına katılarak otuzsekiz finalist arasında yer alan 22 yaşındaki Fatma Albayrak, yarışmada podyuma çıkarak taç giymek için destek bekliyor.

Zerafetin, adayların kişisel gelişiminin merkezinde olduğu bir güzellik yarışması olan Miss Elegance Belgium 2019 finallerine hazırlanan Türk kızı Fatma Albayrak,” Adaylarda dış güzelliğin yanı sıra; zerafet ve iç güzelliğin ön plana çıktığı bu yarışmada Türk kimliğimle, fark yaratarak ön plana çıkmayı hedefliyorum.” Açıklamasında bulundu.

Miss Elegance Belgium 2019 finalisti Fatma Albayrak,” 22 yaşındayım, Brüksel doğumluyum. Yarışmaya eşimin teşviki ve desteği ile katılıyorum. 130 kişinin katıldığı ön elemeyi başarı ile geçtim. 80 kişinin katıldığı yarı finali’de geçerek, finale katılmaya hak kazandım. 38 kişi arasında finallere katılabilmek üzere destek bekliyorum. Bu yarışmaya katılan tek Türk kökenli yarışmacı olarak, gururluyum. Ülkemi ve Belçika’da yaşayan Türkleri en iyi şekilde temsil edeceğime inanıyorum. Herkesin desteklerini bekliyorum." ifadelerini kullandı.

Finallerde sosyal medya üzerinden en çok beğeniyi alacak adayın bir adım öne çıkacağını ifade eden Albayrak, “Miss Elegance Belgium” Facebook sayfasından 31 Ocak 2019 tarihine kadar kendi fotoğrafına begeni yapılmasını istedi.

Kendisinden sonra bu yarışmaya katılacak genç kızlarada tavsiyelerde de bulunan Albayrak,” Herkesin kendisine has bir özelliği ve güzelliği vardır. Kendilerine güvensinler, ve içlerinden geldiği gibi davransınlar.” Şeklinde konuştu.

Albayrak, özellikle Türk toplumunun kendisine sahip çıkmasını arzuladığını belirtip, finalist numarasının 26 olduğunu söylerken, ücreti 1 euro olan SMS’leri, MISSEB 26 yazarak, 3339 ‘a gönderilmesi gerektiğini ifade etti.

16 Mart 2019’da Brüksel’de gerçekleşecek olan yarışmada birinci olan güzel 4000 Euro para ödülünün yanı sıra araba, tropikal seyahatin yanında profesyonel moda dünyasının da kapılarını aralayacak.

http://www.belturkhaber.be

. Towntalk
chat_bubble_outline2
remove_red_eye608

Bu kullanıcıya mesaj göndermek yada paylaşıma yorum yapmak için hesap oluştumanız gerekmektedir.

Hesap oluştur

Çok teşekkür ederim desteğiniz için .

Elimden geleni yapacağım türk toplumunu gururlandırmak için ♥️

Süper ne güzel bir haber bol şans dilerim :)