Hergün 10 binlerce Türk bu platformada buluşuyor.Paylaşım yapmak, İlan yayınlamak, ve Etkinlik oluşturmak için hemen Sende hemen Hesap oluştur

Açıl Susam Açıl! Türkiyeli Kadınlar için Şifa Hikayeleri

Hashtag

"Kalbin Çağrısını Dinlemek"

Sizleri Türkiye'li kadınların biraraya geldiği iyileştirici, dönüştürücü, yaratıcı bir grup calışmasına davet ediyorum..!

Aynı dili konuşan kadınların paylaştığı, birbirine tanıklık ettiği, yol gösterdiği, göz yaşının tebessüme, belki kahkahaya değdiği bir çember.. Kadın olmaya, insan olmaya, eş olmaya, yalnız olmaya dair.. Yaratıcılığa, bedene, uzaklık ve yakınlığı güvenli bir alanda tecrübe etmeye dair bir çalışma..

Ya bir zamanlar unuttuğumuz, suların altına gömülmüş olan, birgün bizi çağırırsa? Ya uzun zamandır aradığımız, özlemini çektiğimiz aslında bir yandan bizi korkutuyorsa..?

Yalnız balıkçı da iskelet kadın oltasına takıldığında bu sorularla baş başa kaldı.. ve ikisi, bir gözyaşı damlasında buluştular..

Bu atölye çalışmasında özlem ve yakınlık ihtiyacıyla yalnızlığın, kavuşmayla korkunun, bizi engelleyenle iyileştirenin topraklarına yolculuk yapacağız.Kurtlarla Koşan Kadınlar kitabında yer alan 'İskelet Kadın' öyküsü ise rehberimiz olacak.

Yaratıcı sanat terapisi metodlarindan faydalanacağız bu atölyede; ritim, ses, hareket ve sanat malzemeleri gibi formlari kendimizi rahat hissettiğimiz ölçüde deneyimleyip, grupla konusarak paylaşım yapacağız.

Bu çalışmadan alabilecekleriniz:

-duygularınıza çeşitli biçimlerde ifade vermeyi öğrenmek

-yaratıcılığınızla temas etmek

-bedeninizle olumlu bağlar kurmak

-yakın ilişkilerinizdeki açmazlara/engellere daha derin bir perspektiften bakmak

-kadınlar bir araya geldiğinde oluşan güçlü şifa alanını deneyimlemek

-bir tutam sıcaklık, biraz yürek yumuşaması, belki de yeni dostluklar

-daha özgür ve enerjik hissetmek

**Bu çalışmaya katılmak icin herhangi bir deneyime sahip olmaniz ya da kendinizi yaratıcı hissetmeniz gerekmiyor, bir bedene ve yüreğe, biraz meraka, bir parça da risk almaya istekli olmaniz yeterli!

Tarih: 6 Mart 2019 Carsamba

Saat: 18.45-21.45

Mekan: Redmond Community Centre

Katılım Bedeli: 25£

Katılımcı sayısı sınırlı olduğundan bilet almaniz gerekmektedir. Su linki takip edebilirsiniz: https://www.eventbrite.co.uk/e/acl-susam-acl-turkiyeli-kadnlar-icin-sifa-hikayeleri-tickets-55971452120?utm_term=eventname_text&aff=efbeventtix&fbclid=IwAR0mEb27O5fbCJW8e89CJ7Yr4r0LHmRNGBYxICXb9p12BZS9t58spAVS1DU

Daha fazla bilgi için lütfen <a href='mailto:[email protected]'>[email protected]</a> adresine mail atın.

Müge Erdoğmuş-Turnbull, Uzm. Psikoterapist, Yaratıcı Sanatlar Terapisti, MA Hakkinda:

Müge Erdogmus-Turnbull Boğaziçi Üniversitesi Psikolojik Danışmanlık lisans eğitiminin sonrasında, Nottingham Üniversitesi’nde Psikolojik Danışmanlık ve Londra Üniversitesi, Royal Central School of Speech and Drama’da Drama ve Hareket Psikoterapisi Yüksek Lisans programlarını tamamladı. HCPC’ye kayitli lisansli Dramaterapistidir. Re-Vision Institute’te “Transpersonal Integrative Psychotherapy” alanında üç yıl süreli uzmanlık eğitimini bitirdikten sonra ve UKCP’ye kayıtlı lisanslı Psikoterapist ünvanını elde etti.

10 yılı aşkın süredir Londra’da bireysel psikoterapi, grup terapisi ve yaratıcı sanatlar terapisiyle uğraşan Müge, psikiyatri hastaneleri, özel eğitim merkezleri ve geriatrik ünitelerde deneyim kazanmış, travma ve istismara uğramış çocuk, ergen ve yetişkinlerle uzun dönemli psikoterapi çalışmaları sürdürmüştür. Halen Londra’da terapi hizmetlerini birey ve gruplarla bağımsız olarak sürdürmektedir.

Müge, psikoterapi eğitimini bitirme tezini kadının birey olma süreci üzerine yazmıştır.

. Events
remove_red_eye206

Bu kullanıcıya mesaj göndermek yada paylaşıma yorum yapmak için hesap oluştumanız gerekmektedir.

Hesap oluştur