Hergün 10 binlerce Türk bu platformada buluşuyor.Paylaşım yapmak, İlan yayınlamak, ve Etkinlik oluşturmak için hemen Sende hemen Hesap oluştur

Hackney ‘evsizler hostelinde’ ardı ardına ölümler yaşandı

Hashtag

Hackney Gazette gazetesinin bir haberine göre, Hackney beldesinde evsizlere geçici yaşam alanı sağlayan The Shuttleworth Hotel’de, son sekiz ayda üç ölüm gerçekleşti.

Ölümlerin şüpheli olmadığı be­lirtilirken, henüz kimlikleri açık­lanmayan kişilerin ölümleri, bele­diye başta olmak üzere yerel ba­sını da harekete geçirdi. Hackney South ve Shoreditch’den milletve­kili Meg Hillier, yaptığı açıklamada şu sözlere yer verdi:

“Seçildiğim günden beri evsiz­lik ile mücadele alanında önemli bir mücadele veriyorum ancak yine bugün maalesef geldiğimiz noktada üzüntü verici sonuçlar ile karşı karşıyayız. İnsanların hayat­ları adeta askıda ve olmak isteme­dikleri yerdeler. Belediye olarak beldemizdeki herkese konaklama imkanı sunmak zorundayız ancak elimizdeki imkanların tükendiği noktadayız”

Hostelin son zamanlarda ye­nilenme sürecinden geçtiği bili­nirken, ölümlerin yaşanması taze sorular doğurdu. Belediye ve met­ropolitan polisi ölümlerin sebeple­rini araştırırken Hackney Gazette gibi yerel basın üniteleri de duru­mun takip edildiğini belirtti.

Kaynak: http://olaygazete.co.uk/ingiltere-gundemi/hackney-evsizler-hostelinde-ardi-ardina-olumler-yasandi.html

. Towntalk
remove_red_eye380

Bu kullanıcıya mesaj göndermek yada paylaşıma yorum yapmak için hesap oluştumanız gerekmektedir.

Hesap oluştur