Hergün 10 binlerce Türk bu platformada buluşuyor.Paylaşım yapmak, İlan yayınlamak, ve Etkinlik oluşturmak için hemen Sende hemen Hesap oluştur

AMERİKA'DA ÜCRETSİZ F1 ÖĞRENCİ VİZESİ VE EĞİTİM DANIŞMANLIĞI

Hashtag

AMERİKA'DA ÜCRETSİZ F-1 OGRENCI VIZESI VE EĞİTİM DANIŞMANLIĞI

Amerikan vatandaşı ve 22 yıldır Amerika’da yaşayan, New York, New Jersey, Orlando, West Palm Beach, Florida; Las Vegas’ta şubeleri bulunan UCEDA İngilizce Dil okulu zincirinin genel müdürü Hakan Mansuroğlu’ndan F-1 öğrenci vizesi, ABD'de Ingilizce dil egitimi ve lisans/yuksek lisans egitimi, B1/B2/J-1 vize statüsü değiştirme basvurulari icin gerekli okul islemleri ve basvurulari ile ilgili ücretsiz danışmanlık hizmeti sunulmaktadir.

Turkiye ve ABD'nin tum eyaletlerinden sorulariniz cevaplandirilir.

Bu dürüst ve etkili danışmanlik hizmeti için ücret talep edilmemektedir.

Hakan Bey’e cep telefonu ya da WhatsApp üzerinden ulaşabilirsiniz.

Teşekkürler.

Hakan Mansuroğlu

https://www.facebook.com/hakan.mansuroglu.161

WhatsApp: <a href='tel:+1-201-658-6199'>+1-201-658-6199</a>

Email: <a href='mailto:[email protected]'>[email protected]</a>

http://www.danismanusa.com/

Onemli Not: Hakan Mansuroglu avukat degildir. Hakan Mansuroglu egitim danismanidir ve Uceda Dil okullarinin Genel Muduru'dur .

. Marketplace
chat_bubble_outline149
remove_red_eye59194

Bu kullanıcıya mesaj göndermek yada paylaşıma yorum yapmak için hesap oluştumanız gerekmektedir.

Hesap oluştur

30 yaşındayım Ekonomi (ingilizce) mezunuyum. Maliyet kontrolü ve Muhasebe alanında çalıştım h1b veya h2b vizeme sponsor olacak iş arıyorum

[email protected]

+90507 666 0005

Hakan Bey'e yazınız.

Hakan Bey çok ilgili ve alakalı birisi kendisine sorularıma sabırla cevap verdiği için teşekkür ediyorum herkese kendisinden hizmet almayı tavsiye ederim bilgili ve güvenilir bir profil başarılarının devamanı diliyorum.

Hakan Bey immigration dilini mukemmel okuyup yorumlayan, mektuplarda imla kurallarini ve ingilizceyi super kullanan ve bu islerde 20 yillik altyapisi olan birisidir. Kendisine de her an ulasabilir ve gerekli bilgi ve yardimlar alinabilir. Kendisine basarilar diler, sizlerinde islemleriniz var ise bi alo demenizi tavsiye ederim.

mesajlara hemen cevap veriyor ilgili ve bilgili biri çekinmeden yazabilirsiniz

Hakan bey cok bilgili, konuya cok hakim biri. Telefona hemen cevap verip, uzun sure arastirirsam ogrenebilicegim konulari hemen anlatti. cok ama cok memnunum.

Lastikli loder oparatörüyüm işe ihtiyacım var

0561 616 34 61.türkcell.

Hakan Bey’le geçtiğimiz sene J-1 dan F-1 a change of statu yapmıştık. İlk başta korkularım ve önyargılarım vardı. Fakat kendisiyle konuştuktan sonra bunlardan arındım ve karar verdim. Konuya hakim tecrübeli ve bilgili diyebileceğim işin ehli kimselerden. Sıcakkanlı, güleryüzlü ve samimi.

Muhtesem bir insan aninda sorularima Cevap verdi ve cozume ulastirdi mutevaziliginiz ve yardimlariniz icin cok tesekkur ederim eksik olmayin saygilarimla.Gul..

Hakan Bey icin yazacagim seyler buraya sigmaz

Son derece saygi duydugum Cok sevgili bir insan

Tum yardimlariniz icin icten gelen samimi tesekurlerimi sunarim

Sag Olun Va Olun

Fevzi ve GuL

Sayın Hakan Hocam

Bu yola çıkmak isteyebileceğiniz en güvenilir ve en tecrübeli bir hocamızdır. Kendisine, bana yapmış olduğu yardımlarından dolayı çok teşekkür ederim.

Profile

Fatih Mehmet Alan

Hakan Bey ile bugun gorustum. Kendisi son derece yardimsever ve hosgorulu. Sabirla verdiginiz cevaplar icin mutesekkirim.

Hakan Bey, danışmanlık sürecinde bizlere çok yardımcı oldu, her sorduğumuz soruya özenle cevap verip, ilgisini alakasını eksik etmediği ve bizleri güvende hissettirdiği için kendisine teşekkür ediyorum, ve sizlerinde kendisinden danışmanlık almanızı tavsiye ederim.

Bir arkadasimin Tavsiyesi İle hakan beye ulaştım, bir insan bu kadar bilgili ve mütevazı olabilirmi? Her sorduğumuz soruya sabırla ve anında cevap vererek ayrıca fotoğraflı tarifleri ile de bizi mahcup etti. Kendisine çok teşekkür ediyorum, iyi ki varsınız hakan bey.

Keşke bu tür gruplamaları diğer meslekler için de yapabilseniz.

Örneğin restoran ve kafe sahipleri.

Hakan Bey e biraz bilgiyle gittiğinizde kafanızdaki soru isaretlerine net cevaplar vererek sizi yönlendirecektir 👍🏻

Burada birçok kişi duyuyoruz vize işlemleri yapan ama güvenmekte zorluk cekiyoruz ya yanlış olursa hata yaparsam diye. Hakan bey bu konuda işinde gerçekten uzmanlaşmış. Tüm süreci titizlikle takip eden, işlemler bittikten sonra bile olası sorularınızda herzaman yardımcı olan ve duruma profesyonel yaklaşan biri. Kesinlikle güvenebilirsiniz. Sabırla Tüm sorularıma yanıt verdiğiniz ve ilginiz için çok teşekkürler Hakan bey.

Herkese merhaba. Amerika’da danışmanlık hizmeti denince Hakan Mansuroğlu.... Bütün beklentilerinizin karşılığını bulabileceğiniz, her konuda bilgisini paylaşmaktan asla çekinmeyen, her aradığınızda ulaşabileceğiniz, bıkmadan, usanmadan sizi dinleyip sorularınıza yanıt verecek gerçekten çok bilgili ve tecrübeli bir danışman.Ben Amerika’daki vize değişim sürecimi Hakan Bey ile gerçekleştirdim sürecimiz tamamlanmış olmasına rağmen yine de aklıma takılan herşeyi kendisine sorarım.Amerika’da bulunduğum sürece artık her işlemimi de kendisi ile yürüteceğim. Buralarda her zaman böyle güvenilir , böyle ilgili , konusunda profesyonel kişiler bulunmuyor maalesef. Bu konuda da kendisine ayrıca çok teşekkür ediyorum.iyi ki varsınız...

iki farkli kisiden ayni numarayi aldigimda anladim dogru kisiyle konustugumu.ilgi ve alakaniz icin tesekkurler hakan bey.

Merhaba arkadaslar

J1 dan f1 a gecis surecinde Hakan Mansuroglu (ben Hakan Abi diyorum) bana rehberlik ediyor.Islemler henuz tamamlanmadi fakat sunu soyleyebilirim ki Hakan Abi dogru adres.Birincisi Uceda da genel mudur ki bu buyuk bir guven ve kredi sagliyor.Ikincisi ne zaman aklinizda soru varsa aninda cevap veriyor.Ayrica isini cok saglama alip en bastan tum belgeleri istiyor ki gelecekte red yemeyelim.

Islem bittikten sonra daha kapsamli bir yazi yazacagim.Tesekkurler Hakan reis.

Hakan bey'i community board sayfasında buldum. Kendisine iletmiş oldugum sorulara hemen donus yapti. Son derece bilgili ve uzaktan yapamadigim arastirmalar hususunda da yardimci oluyor kendisi.

Herkese olabilecek isleri ile ilgili kendisinden danismanlik almalarini tavsiye ederim.

Selam hakan bey mail attım size ulaşması sañirim Baltimore dayım 240 515 8887 ali Bilgi almak istiyorum

Ya ne kadar güzel bir Türk hakkında bunca güzel yorumu okumak. Gurur duydum! Tebrikler Hakan Mansuroğlu 👏👏👏

MERHABALAR

HAKAN MANSUROGLU BEY GERCEKTEN INANILMAZ BILGI SAHIBI VE KONUSUNA HAKIM BIR BEYEFENDI.COK TESEKKUR EDERIM.

Selam 3 gündür size ulaşamıyorum mail attım burdan yazdım tel no verdim ama yok 240 515 8887

Ali bey. Bana Whatsapp'dan mesaj atarmisiniz? +1.201.658.6199. Tesekkurler.

Sayın bakan bey beni bizzat telefon ile arayarak detaylı bir şekilde her türlü danışmanlık konusunda konuştuk bana her konuda yardımcı olacağını iletti kendisine saygılar sunarım ve tavsiye ederim.

Iyi ki varsınız hakan bey.... ....... 35ali35.....

Hakan Beyin instagram adresi ;

https://instagram.com/danismanusa?igshid=1rpd1x1b2yhx

danismanusa yazarak aratabilirsiniz.

Hakan bey öncelikle mükemmel karaktere sahip bir beyefendi.İşinde başarılı ve çok bilgiye sahiptir.Kendisine her zaman ulaşabilir ve istediğiniz her konuda bilgi alabilirsiniz.Bana her konuda yardım edip burada kalabilmek ve öğrenci vizemi alabilmek için elinden gelini en iyisini yaptı ve başardı. Kendisine minnettarım .Herşey için teşekkür ediyorum .

HAKAN MANSUROGLU KONUSUNDA UZMAN VE BİLGİLİ BİR BEYFENDİ... TUM SORULARIMIZA ILGİLENEREK VE AYRINTILI OLARAK CEVAP VERDİ .AMERİKADAKİ KALIŞ SÜREMİZDE KARŞILAŞTIĞIMIZ PROBLEMLERLE İLGİLİ BANA VE AİLEME COK YARDIMCI OLDU..KENDİSİNE ÇOK MİNNETTARIM VE TEŞEKKÜR EDERİM ..

Yurtdışı iş Tekliflerine Açığım, Ekmek, Pasta, Tatlı, Börek, Kurabiye, Sütlü Tatlılar, Mayalı Grubu, UnluMamüller üzerine sağlam firmalarla görüşmek isterim, Uzun vadeli yada kısa vadeli eğitimler içinde irtibata geçebilirsiniz. Telegram, Imo, Whatsapp. Line, Viber, WeChat: +90542 71 34 774

Buradaki yorumlar okuyarak Hakan bey le iletişime geçtim.. her sorumun cevabını alabildiğim için mutlu oldum.. kendisine teşekkür ediyorum...rahatlıkla kendisiyle iletişime geçip destek isteyebilirsiniz... Hakan beye buradan teşekkür ediyorum

Merhabalar herkese. 23 yaşındayım.DV 2019 talihlisiyim Aralık ayında New Jersey tarafına gitmeyi düşünüyorum. Ortak ev alabileceğimiz arkadaş arıyorum. Düşünen varsa iletişime geçebilir. Posta adresim; [email protected]

Merhabalar, Hakan Mansurogluyla yaklasik iki yil once tanismistim. Baska bir danisman firmayla New York'ta bir dil okuluna gelmeme ragmen vizeyle ilgili kafama takilan bir cok sey var di. Kendinm arastirma yaparken sosyal medyada profilini Gordum ve kendisiyle whatsaptan iletisime gectim. Beraber calismadigi birine zamanini ayirmasi gercekten cok nazik bir davranisti. Onun pozitif konusmalariyla daha rahat girdim ve vizemi aldim. Tavsiyeleri icin kendisine cok tesekkurler. Gelecektede benzer durumlar icin kendisiyle calisacagimi dusunuyorum.

Olumlu yorumlari okuduktan sonra Hakan Bey'e telefonla danismaya karar verdim. Meğer burada yazilan olumlu yorumlar az bile yazilmis. Sanki yakin bir akrabasina veya cok eski yakin bir arkadasina yardimci olur gibi gönülden ve hiç sıkılmadan her soruya teker teker cevap verip, beni aklimdaki süphelerden kurtardi. Kendisine minnettarım.

Merhaba nasılsın ben íşsizim iş arıyorum yardimci olurmusunuz

Hakan bey,yorumlarin tamamindaki ovgulere layik ,ciddi ve en onemlisi guvenle destek alabileceginiz bir profesyonel ..kendisinle fogru ilerleyecegimize inaniyor ve tavsiye ediyorum..Dilan

Hakan bey ben saygılı ve güvenilir

Hemde nazik ve kibar birisi

Ben sordum o bıkmadan özveri ile cevapladi taktire sayan birisi

Çok teşekkür ederim hakan bey

Hakan bey çok ilgili ve her an sorularınıza cevap veriyor, çekinmeden yazabilirsiniz. Çok teşekkürler.

Selamlar mesaj yazmamla konuşmam 3 dk başladı güvenlik dogruluk ve dürüstçe en net sözlerle açıkladı iyiki aramışım teşekkürler

hakan bey merhaba benim muğla datça murdala koy

Hakan Bey'e Whatsup üzerinden yazdım. Dönüş gerçekten çok hızlı oldu. Sorularima oldukca samimi cevaplar verdi. İlgilisinden dolayı çok etkilendim. Kendisini tanıdığıma çok memnunum. İlerleyen dönemdeki en yakın başvuru kaynağım olacak. Teşekkürler Hakan Mansuroğlu.

Bende hakan bey icin soyliycek birsey bulamiyorum inanin inanilmaz kibar ve saygili cok babacan bir tavir ile size yardimci oluyor ben bugun gorustum kendisi ile moralim simdi super hersey icin tekrar tskler

Merhabalar,

Halkla ilişkiler ve tanıtım mezunuyum. Çocuk gelişimi ve bakımı ve oyun terapisi sertifikalarim var. 19 yıldır çocuklarla çalışıyorum. Almanca,Ingilizce ve Rusça dillerine hakimim. B2 turist vizem mevcut. Bu alanlarda ya da turizm herhangi bi departmanında bana iş verecek ve çalışma vizesi için sponsor olacak birini arıyorum.

+905316232459

Öncelikle şunu belirtmek istiyorum..... Hakan beyi Türkiye den ve Türkiye saati ile aradım, aradığım da Amerika da saat gece 04:00 civarıydı :))) ama Hakan bey gecenin bu saatinde bana geri döndü....

( Hakan bey öncelikle hakkınızı helal edin :) )

Kendisi, sormuş olduğum sorulara son derece içtenlikle, samimi, net ve sevecen şekilde cevap verdi. Son derece yardım sever, konusuna hakim ve iyi niyetli birisi. Son derece destek aldık ve destek almaya devam edeceğiz.

Kesinlikle Hakan beyi çekinmeden arayıp bilgi alabilirsiniz.

İyi varsınız, Teşekkürler....

Hakan bey ile Eylül ayında arkadaşlarımın vasıtası ile tanıştım ve Change of status işlemlerini Hakan bey ile yapmaya karar verdim.Bu süreçte kendisine her zaman rahat bir şekilde ulaştım ve bu süreci başarı ile tamamladık.Herkese rahatlıkla tavsiye edebileceğim birisi,kendisine herşey için çok teşekkür ediyorum.

Hakan beye işleri çabucak be profesyonel şekilde yürüttüğü İçin çok teşekkür ediyorum aklımdaki tüm sıkıntılar ve sorunlar çözüme kavuştu sağolun varolun

Hakan bey kesinlikle işinin ehli ve profesyonel çalışan biri. İşini çok sevdiğini, sizin onu her aramanızda yardımcı olmasından anlayabilirsiniz. Ben Hakan Bey'in yardımı ve çabaları sayesinde öğrenci statüme kavuştum ve şuan Newyork da computer science üzerine master yapmaktayım. Bana yapmış olduğu yardımlarından dolayı çok teşekkür ederim.

Profile

Çiğdem Bahçeci

Hakan Bey ile change of status maceramın başında tanıştık. O günden itibaren ilgi ve sabırla bütün işlemlerimde yardımcı oldu. Kendisinin de yardımları sayesinde okuluma kabul edildim. İşini titizlikle takip edip, her türlü bilgilendirmeyi size zamanında ileten, sıcak kanlı birisidir. Bütün yardımları için teşekkür ederim kendisine 🙏🏻🙏🏻

Hakan bey ile 2019 yılında change of status ile F1 geçiş sürecinde beraber çalıştık. Daha doğrusu herseyi o düşündü ben sadece imzalarımı attım. Ve sonunda F1 vizemi onun sayesinde elime aldım. Gözünüzü kapatarak guvenebileceginiz isinin ehli bir Danisman.

Hakan bey ile surecte beraber calistik sagolsun her turlu soruma gununde cevap aldim ve baya yardimci oldu surecte, kesinlikle tavsiye ederim.

2018 yilinda work and travel programiyla ikinci kez amerikaya geldim ve burada okula gitmeye karar verdim bir arkadas vasitasiyla Hakan hoca’nin birebir danismanlik hizmeti verdigini duydum hemen islemlere basladik kendisi cok yardimci oldu ve bugun F1 onayimi aldim benim gibi okul dusunen arkadaslar varsa kesinlikle tavsiye ederim profesyonelce ve kesin cozumler icin

work and travel sonrasi okul arayisinda ve statu degisikligi icin basvuru islemlerinde kendisi cok profesyonelce ve abi kardes samimiyetinde birebir danisarak bugun F1 vizem onaylandi sekiz aylik beklemeden sonra kesinlikle tavsiye ediyorum Hakan hocam iyi calismalar

Merhaba arkadaşlar türkiyede tecrübeli tır şoförüyüm. Bu mesleğimi Amerikada devam ettirmek istiyorum.

Bu sebepten dolayı Amerikaya en pratik şekilde nasıl gidebilirim ?

05533238695

Herkese merhabalar. Hakan beyle calismaya basladigim ilk gunden itibaren hic bir yardimini esirgemeden dosyalarimi en hizli ve en ince ayrintisina kadar ayritili sekilde doldurmus ve gecen sure zarfinda butun aramalarimi cevaplamistir. Ve isin en guzel tarafi ise dosyamiz normalde daha hizli sekilde onaylanmistir bende bu kadar erken olmasini beklemiyordum. Benden 2 ay once basvuran kisilere hala cevap gelmezken 4 ay icerisinde dosyamiz olumlu sekilde sonuclanmistir. Kendisine buradan cok tesekkur ediyorum ve kendisiyle calismalarimiz uzun vade de devam edecektir.

Yardımlarınız için teşekkür ederim Hakan Bey bana gerçekten çok yardımcı oldunuz. Iyıkı varsınız saygılar.

Profile

Pinar Bostancioglu

Hakan bey in baglantisina bir arkadasim yardimiyla ulastim ve kendisine ulasir ulasmaz bana geri donus yapti. Etraftan duyulan dayanaksiz ve belirsiz cevaplarin aksine gayet hizli ve net bir sekilde soru isaretlerimi gidermeme yardimci oldu.

Bu sureclerin ne kadar stresli oldugunu bilen ozverili bir insan gercekten.

Sagolsun varolsun 🙏🏻

Merhabalar ben Ender.6 ay önce j-1 statümü f-1 statüsüne çevirmek için Hakan hocama başvuruda bulundum,bana Güler yüzlülük ile yaklaşarak sürecin nasıl işlediğini yapmam gerekenleri anlattı ve hocamın deneyimlerinden faydalanarak başvurumu gerçekleştirdim,Hakan hocamın bu yardımı para için yapmadığını söylemek istiyorum!Başvurudan 7 ay sonra yani 6 gün önce statüm başarı ile değişmiş oldu Hakan hocama tekrardan çok teşekkür ediyorum,bu konu ile yardıma ihtiyacı olan var ise Hakan hocamızdan bilği alabilir.

Hakan bey.sizi Amerika Birleşik devletinde danışman ararken buldum! İyikide sizle iletişime geçtim whatsap üzerinden yaptığımız görüşmede o değerli vaktinizi. vererek beni sabır ve nezaketle dinlediniz. ve olması gereken en iyi şekilde yönlendir Diniz . ve hiç bir ücret talep etmeden. size minetar ım.sizin gibi işini en iyi şekilde dürüstçe yapan ilkeli danışmanlarla ihtiyacımız var. tekrardan çok teşekürler!! Hakan MANSUROĞLU...

Hakan beyle calismaya basladigim ilk gunden itibaren hic bir yardimini esirgemeden dosyalarimi en hizli ve en ince ayrintisina kadar ayritili sekilde doldurmus ve gecen sure zarfinda butun aramalarimi cevaplamistir. Kendisine sizlerin huzurunda da teşekkür ederim

Aralık ayında Mevcut olan turist vizemi,F-1 vizesine çevirmek için Hakan Beyle iletişime geçtim. Başvuruyu aralık ayında yaptık, Mart ayında onay geldi. Kendi iş alanında profesyonel ve göstermiş olduğu ilgi ve alaka için teşekkür ederim. Eğitim danışmanı arıyorsanız hiç çekinmeden Hakan Bey’e ulaşabilirsiniz.

Mr Hakan Mansuroglu has helped me a lot through my process of exchanging my US visa from B2 to F1. He gave me support through the whole process responding to all of the questions and concerns that I had. Because of his help my visa was approved and now I can continue looking forward towards accomplishing my goals.

Hakan beyle çalışmanızı şiddetle tavsiye ediyorum. Çok cana yakın ve işini titizlikle yapan birisidir. Ben ve eşim f1 başvurusu yaptık dosyamızda hiç bir eksik yoktu. Diğer insanlar umursamaz olabiliyorlar ama hakan bey için bu geçerli degil.

Gerçekten çok güzel insan çok guven verici Bi şahıs tanıdığım için Çok mutlu oldum sanki akrabamdan biri çok bilgili ve çok yardımcı oldu Allah işinizi rast getirsin hoşçakalın

Gerçekten Hakan beyi tanıdığım için çok mutluyum çok güvenli ve çok kaliteli Bi insan çok yardımcı oldu sanki akrabamdan biri o kadar ilgili ve bilgili çok güzel insan 🇦🇿🇦🇿🇹🇷🇹🇷

Kendisini yine bu siteden buldum Facebook üzerinden ulaştım 30 saniye içinde geri döndü hiçbir ücret talep etmeden aylarca araştırma yaparak ulaştığım sonucu teyit etti ve kafamdaki göç rotasını netleştirdi. Kendisine çok teşekkür ediyorum. Kanada’dan Amerika’ya geçerken mutlaka ulaşacağım

Hakan hocamla calisip F1 vizemi aldim. Ilgisi mukkemel. Cok yakin ve sicak birisi herhangi bir sorum oldugunda her zaman iletisime gecebildim.

Hakan Hocam, çok cana yakın ilgili ve işini inanılmaz disiplinli yapan çok iyi bir danışmandır. Bana olan bütün yardınları için çok teşekkür ederim ve herkese hocamı tavsiye ederim.

Amerikada bircok kotu sey yasamis biri olarak onlarca avukatla onlarca danismanla calisan biri olarak bana en yardimci olabilecek fikirleri, en iyi yonlendirmeleri yapan kisi net Hakan beydir. Gerek ogrenci isleri, gerek calisma isleri, gerek amerikada yasam olsun her konuda hem danisman hem arkadas samimiyeti olan, menfaat gozetmeksizin sabirla her sorunuzu cevaplayan guzel kalpli bir insan ariyorsaniz siddetle onunla calismanizi tavsiye ediyorum. Yonlendirmeleri hem dogru hem arastirilmis hemde uzerine calisilmis. Amerikada iyi ki tanidigim dedigim insanlardan birisi. 😇🙏

Amerikada bircok kotu sey yasamis biri olarak onlarca avukatla onlarca danismanla calisan biri olarak bana en yardimci olabilecek fikirleri, en iyi yonlendirmeleri yapan kisi net Hakan beydir. Gerek ogrenci isleri, gerek calisma isleri, gerek amerikada yasam olsun her konuda hem danisman hem arkadas samimiyeti olan, menfaat gozetmeksizin sabirla her sorunuzu cevaplayan guzel kalpli bir insan ariyorsaniz siddetle onunla calismanizi tavsiye ediyorum. Yonlendirmeleri hem dogru hem arastirilmis hemde uzerine calisilmis. Amerikada iyi ki tanidigim dedigim insanlardan birisi. 😇🙏

Gerek öğrenci vizesi gerek başka konularda hem yardımları hemde yol göstermeleri konusunda Hakan Hocama teşekkürlerimi sunarım ayrıca istediğiniz her zaman kendisine her zaman ulaşabilirsiniz nazikçe ve yardımseverce tüm sorularımı cevapladı.

Green kartımın yenilenmesi hakkındaki soru işaretlerimi ortadan kaldırıp, konu hakkında iyi bilgilendirdi. Hakan bey çok yardımcı oldu, kendisine çok teşekkür ediyoruz.

Profile

Yildirim mert san

Hakan Beye ne kadar teşekkür etsem az gerçekten. Geçen sene ekim ayında vizemin süresi 3-4 gün kalmasına rağmen hızlı bi şekilde Belgeleri ayarlayıp F1 başvurumu yaptı 13 ayın sonunda kasım 19 da vizemi aldım kendisine ilgisinden dolayı çok teşekkür ediyorum.

Muhteşem bir servis. Tüm işlerimizi hızlıca halletti ve tüm süreç çok güven vericiydi. Kesinlikle çalışmayı tavsiye ederim.

Şef harun tufanç

Hakan Bey için yazılmış bir çok güzel yorumu okuyup ve kendisi ile çalışan arkadaşlarımın geri bildirimlerini de dikkate alarak vize değişimim sürecinde danışmanlık desteği almış bulunmaktayım. Bu süreçte bilgisi, özeni, titiz çalışma şekli, ulaşılabilirliği ve en önemlisi saatlerce sormuş olduğum sorulara karşı gösterdiği sabırdan dolayı ne kadar deneyimli ve işinde uzman bir danışman olduğunu göstermiştir. Süreç sonucunda statü değişimim olumlu bir şekilde tamamlanmıştır. Böyle bir sürece başlayacaksanız kendinize yapabileceğiniz en büyük iyilik ve kolaylık Hakan Bey ile iletişime geçmektir. Ben kendisine bütün yardımları ve doğru yönlendirmeleri için teşekkür ederim.

Profile

Muzaffer Aksehirli

J1 statüsünden F1 statüsüne geçmek için başvuruyu Hakan Hocamla ilerlettik. Kendisi işlemlerde çok titiz ve süreç boyunca çok yardımcı oldu. Kendisine teşekkür ederim..

Vize değişim sürecim başarılı geçti.Hakan Bey e çok teşekkür ederim :)

Hakan bey sonuna kadar güvenebileceğiniz işinin ehli bir insan.

Hakan bey hersey icin cok tesekkur ederim,gercektende bize cok yardimci oldunuz visa konusunda.Ne zaman arasam yada mesaj attsam herzaman cok net ve cozumleyici cevaplar aldik.hakan beyi vize ile ilgili her konuda cok rahatlikla arayabilirniz.tekrar hersey icin tesekkur ederim, iyi calismalar dilerim

Profile

Gökhan Ali Koban

Hakan bey gerçekten çok bilgili ve alakalı bir insan....

Danışmanlık konusun da yılların birikimi ve tecrübesine sahip👏👏👏👏

Sizin durumunuza göre bilgilendirme yaparak, zaman kaybetmemenizi sağlıyor......

En önemlisi ne biliyormusunuz???

Aylardır Amerika'da yaşayan insanlarla arkadaşlarla yazışıyorum........

Hakan Bey'in 5 dakika içinde bana verdiği cevapları bir kişi veremedi🤷‍♂️🤷‍♂️🤷‍♂️

Gerçekten işin ehli bir insan 👑

İnşallah Amerika'ya gittiğinde prosedür işlerimle alakalı danışmanlık hizmeti alacağım kendisinden👍

Çok teşekkürler Hakan bey

İyi ki varsınız😘

Türkiye Ankara’da yaşıyorum

37 yaşındayım

Bayan kuaförüyüm

Amerika florida veya newyork ta çalışmak istiyorum

Tecrübe ve deneyim bakımından üst düzey donanımlıyım

23 yıldır kuaförlük yapmaktayım 11 senesini

mos (Vassago) kuaförde yaptım

Sponsorluk için yardımcı olabilecek var ise instagram hesabım ponurerdogan

1 yıllık maaşımın her ay yarısını verebilirim bana bu konuda yardımcı olan kişiye

Sürecin en basindan en sonuna her ihtiyacim oldugu zamanda ulasip kafamdaki hee soru isaretini sakinlikle bilgili bir sekilde giderirdi sagolsun hakan bey kendisine tessekür edip her türlü süreç için danismanizi öneririm.

Vize statümün değişimi konusunda çok yardımcı oldu Hakan bey. Hala da yardımcı olmaya devam ediyor. Alanında profesyonel ve konuya fazlasıyla hakim. Kendisine çok teşekkür ediyorum.

J1 to F1 işlemimi Hakan MANSUROGLU ile yapmıştım 2021 yılında, sorunsuz bir şekilde approve oldum ve bu aşamada her türlü sorumu karşıladı kendisine çok teşekkür ediyorum!

Hakan abi ile J1 den F1 e başvuru için danışmanlık aldım. Işlemlerimi yaptı. Sağolsun vizem onaylandı.

Hakan Bey eğitimci geçmişi ile yönetici kimliğini birleştirdiği inanılmaz bir danışmanlık hizmeti sağlıyor. Süreci en profesyonel şekilde yöneterek hem her işinizi hallediyor hem de emin ellerde hissettiriyor. Programı son derece yoğun olan Hakan Bey’den danışmanlık hizmeti almak isteyenlerin biran önce kendisine ulaşmasını tavsiye ederim.

Statü degisim islemlerini Hakan Bey ile yaptim cok memnun kaldim. J1 dan F1 a degistirdim. Her konuda yardimci Oldu. Kesinlikle oneririm.

Hakan bey sayesinde turist olarak geldigim amerikada ogrenci statusune gecis yaptim. Herkese kesinlikle tavsiye ederim cok ilgili ve isinde bilgili birisi. Burdanda kendisine bir kez daha tesekkur ederim.

Hakan abiyi bir arkadaşımın vesilesiyle tanıdım j1 vizesiyle Amerika’ya geldim ve f1 geçmeyi düşünüyordum kendisiyle iletişime geçtim ve sorularımı karşıladı ve çok yardımcı oldu kendisiyle statü değişikliği işlemini gerçekleştirdik ve şuanda statü onayını aldım dil okulum onayladı teşekkürler Hakan abi :)

Hakan Bey ile bundan 2 sene önce tanıştık. Eşimle beraber statü değişikliğini konuşuyorduk ama cesaret edemiyorduk. Hakan Bey sabırla tüm sorularımızı cevapladı ve o kadar çok yardımcı oldu ki bir baktık uçaktayız. Hakan Bey sayesinde Amerika'ya geldikten sonra statü değişikliği sürecimiz o kadar kolay ilerledi ki, şunu anladık; Hakan Bey ile işinin ehli bir danışmanınız varsa herşey gerçekten çok kolay. Herşey için teşekkür ederiz :)

Herkese Merhaba,

Dün itibarıyla öğrenci vize statüsüne geçtim. Bu süreçte baştan sona Hakan bey danışmanım oldu. Aklımda 0 soru işareti, sürece güvenerek bekledim. Bunun için Hakan beye gerçekten çok teşekkür ederim. Çok fazla soru sordum kendisi sabırla cevapladı sağolsun. Bu süreçteki en önemli şey sorularınıza cevap alabilmek, süreci stressiz bir şekilde atlatmak bunun için de tecrübeli birinin danışmanlığında hareket etmek gerekiyor. 5 yıldız veriyorum.

Profile

Umutcan karapinar

Amerika’ya work and travel vizesi ile geldim ve sonrasında statümü j1 den f1 e Hakan bey ile değiştirdim sürecin başından sonuna kadar sorularıma eksiksiz ve ilgili cevaplar geldi bugün de okul onayım geldi. Her şey için teşekkürler

Hakan bey çok ilgili aklınıza takılan sorulara saatin kaç olduğu fark etmeksizin cevap vermeye çalışıyor, süreçte çok yardımcı oluyor. Kendisine çok teşekkür ediyorum ve herkesin kendisinden hizmet almasını tavsiye ederim.

Profile

Başak Soylu Kayhan

Sevgili Hakan Bey, vize sürecimizde gösterdiğiniz özen ve emek için çok teşekkür ederiz. Her an yanımızda olduğumuzu hissettirdiğiniz ve süreci kolayca keyifle geçirmeniz için elinizden gelen her şeyi yapmış olmanız bizleri çok mutlu etti. Daha sonraki dönemlerde de öğrenci vizesi ve danışmanlık sürecinde her zaman sizleri önereceğiz

Teşekkürler

Hakan Bey’e vize statümün değişikligi süresince sorduğum tüm soruları detaylı bir şekilde açıklayıp profesyonel bir şekilde tecrübelerini paylaştığı için ve süreç boyunca özellikle gösterdiği ilgi için ayrıyeten çok teşekkür ederim.

Profile

Dilan Su Karayılmaz

Hakan bey gerçekten yardımını esirgemeyen ve sorduğunuz sorulara en kısa sürelerde yanıt alabileceğiniz bir danışman.

Hakan bey çok bilgili, tecrübeli ve profesyonel birisi. Change of statu başvurum için yardımcı oldu. Sürecin nasıl ilerlediğini, nelerin gerekli olduğunu en başta açık bir şekilde açıkladığı için aklımda hiçbir soru işareti yoktu. Süreç de açıkladığı şekilde ilerledi. En gereksiz sorularıma bile geri dönüş yaptı. Eğer danışmanlık arayışı içerisindeyseniz kesinlikle Hakan Bey ile görüşmenizi tavsiye ederim. Tüm yardımları için kendisine teşekkür ederim.

Amerika’ya work and travel programı ile gelip vize statümü F-1’e çevirme sürecimde Hakan Bey işe çalıştım. Kendisi süreç boyunca ne zaman bir sorum olsa hep zamanında dönüş sağladı. Statüm onaylandıktan sonra okul bulmada, kayıtta ve transfer işlemlerinde oldukça yardımcı oldu. Benimle birlikte birçok arkadaşım kendisi ile çalıştı ve herkes aldığı hizmetten oldukça memnun. Kendisine de çok teşekkür ediyorum.

Amerika’ya work and travel ile geldim, vize statümü F-1 e çevirme sürecimde Hakan Bey ile çalıştım. Kendisi süreç boyunca ne zaman sorum olsa zamanında geri dönüş yaptı. Hiçbir zaman kendisine ulaşma problemim olmadı. Statüm onaylandıktan sonra da okul bulma, kayıt yapma ve transfer sürecinde oldukça yardımcı oldu. Benimle birlikte birçok arkadaşım daha kendisi ile çalıştı ve herkes çok memnun kaldı. Hakan Bey’i kesinlikle öneriyorum. Kendisine de buradan teşekkür ediyorum.

Hakan Bey çok ilgili ve zamanını ayırıp her soruma cevap verdi ve statüm onaylandıktan sonra da bazı çeşitli okul problemlerimde kendisi bizzat ilgilenip yardım etti kendisine çok teşekkür ederim. Hakan beyle çalışacak olanlar şüphesiz çalışmalarını tavsiye ederim pişman olmazlar.

Professional, honest, the best of the best you can work with , he changed my visa from j1 to f1 easily, everything was clear from the beginning no extra charges

Thank you mr hakan

F1 vize başvuru sürecimi Hakan bey ile yaptım. Vizem onaylandı. Kendisine istediğim her zaman ulaşabildim, tüm süreçte bana destek oldu. Hiç çekinmeden vize sürecinizi Hakan bey ile yapabilirsiniz.

Profile

Ali İbrahim Kınık

Herkese merhaba , vize işlemlerimi Hakan Bey ile yaptım, çok sabırlı ve çok ilgiliydi, mesajlarıma anında dönüş yaptı. Evraklarımı eksiksiz hazırlamama ve zamanında yetiştirmeme yardımcı oldu. Çok teşekkür ederim, vizem onaylandı!

Hakan bey çok ilgili ve alakalıydı. Yardımcı olmaya çok açık. Tüm sorularıma ayrıntısıyla cevap verdi ve beni aydınlattı. kendisine minnettarım. Güvenilir ve bilgili. Şiddetle tavsiye ediyorum, işinin ehli gerçekten. Hakan beye ulaşın. Başarılarının devamını diliyorum.

Hakan Bey ‘e çok çok teşekkür ediyorum. Son dakikada bütün sorunlarım dan kurtardı beni. Gerçekten güvenilir ve işinde çok iyi .

Hakan abiye teşekkür ederim kendisi geç saatlerde bile yardımcı oldu. Benim yüklemek istediğim belgelerde bile daha iyisi olsun diye uğraştı. Tekrardan teşekkür ediyorum kendisine.

Kesinlikle Hakan Bey ile çalışmanızı tavsiye ederim. A’dan Z’ye her şeyimle ilgilendi her şey sorunsuzdu. İlgi ve alakası için çok teşekkür ederim.

Hakan Bey saat farketmeksizin işinin hakkını vererek yapan birisi.Uzun yıllara dayanan tecrübesinden dolayı neyi ne zaman ne şekilde yapacağını çok iyi biliyor ve bunu size açıklıyor.Kendisine çok teşekkür ediyorum.

Profile

Serhat Mustafa Çelik

Hakan bey gerçekten size yardım edip gece gündüz demeden sorularınızı yanıtlıyor ben buraya turist olarak geldim ve F-1’e Hakan bey tarafından çevrildi ve pasaportumda bulunan bazı nedenlerden alamıyordum fakat Hakan bey bunu da yaptı çok teşekkürler

Hakan bey öğrenci vizemle ilgili tüm sorularıma cevap verdi ve gerçekten çok yardımcı oldu vize ve statütü değişimi için mutlaka Hakan bey ile iletişime geçmenizi şiddetle tavsiye ederim teşekkürler.

Vize statü değişimi öğrenci vizesi ile ilgili işlemlerinizde şiddetle Hakan bey i aramanızı öneririm desteğiniz için teşekkür ederim

Vize statü değişimi öğrenci vizesi ile ilgili işlemlerinizde şiddetle Hakan bey i aramanızı öneririm desteğiniz için teşekkür ederim

Rekor bir sürede F1 vizem geldi . Parmak izimi verdikten bir hafta sonra 🥰🥰💐 Hakan bey bile buna şaşırdı. Teşekkürler

Hakan beyin profesyonel danışmanlığı sayesinde vize değişikliği işlemlerinde hiçbir sorun yaşamadım. Ve en son F1 statusune geçiş yaptım. Kendisi gerçek anlamda her konuda ilgili, samimi ve yardımseverdir. Birçok arkadaşıma önerdim ve herkesten olumlu dönüşler aldım.hepimiz statü değişikliğinde hiçbir sorun yaşamadan gerçekleştirebildik. Bu duruma hakan beyin katkısı çok büyük. Gerçekten samimi bir şekilde yardımlarınız ve ilginiz için çok teşekkür ederim. Statü değişikliğinde keskinlikle hakan beyle çalışmanızı şiddetle tavsiye ederim.

Hakan bey Ogrenci vizesi statu degisimim icin bana cok destek oldu hem konu ile ilgili tecrube sahibi hemde dogru bilgilerle bana destek oldu bu tur islemlerde kendisine ulasmanizi siddetle tavsiye ederim

Bilgi, birikim, tecrube, ilgi, alaka, is takibi ve profesyonel yardim icin dogru tercih 👍🏼

Hakan bey konusunda uzman ve istediginiz her an ulaşabileceğiniz birisi.Kesinlikle tavsiye ederim.Ayrıca güvenebilirlikte çok önemli bu özelliklere sahip ender insanlardan.Bu vesileyle çok teşekkür ediyorum.

Hakan bey’le J-1 dan F-1 change of status yaptım. İşinin profesyoneli diye bilirim. Mesajlarıma hemen sabrla cevab verdiği, bana tüm konuları detaylı anlattığı için kendisine çok teşekkür ederim. Sizin de işlemleriniz varsa ondan yardım almanızı kesinlikle tavsiye ederim.

Profile

OSMAN FARUK GECIT

Hakan bey çok ilgili ve her an sorularınıza cevap veriyor, çekinmeden yazabilirsiniz. Çok teşekkürler.

Profile

Serhat Mustafa Çelik

2 ay önce Hakan bey ile restatement başvurusu yapmıştık onu da kabul ettiler Hakan bey imkansız şeyleri başarıyor tavsiye ediyorum Hakan beye yazın.

Hakan Mansuroğlu ile vize türümü kolaylıkla değiştirdim ve her zaman her soruma açıklayıcı cevaplar verip sürecimi sorunsuz geçirmemi sağladı. Kendisine çok teşekkür ederim.

Sağolsun alanı dışı soru sordum cevap verdi

Eski danismanim bana hiç yardimci olmadigi icin F1 vizesinden red yemistim. Daha sonra arkadaslarim vasitasi ile Hakan bey ile tanistim. Itiraz etme ve tekrar basvuru sürecinde çok yardimci oldu. Hakan bey ile vize islemlerinizi halledebilirsiniz. Tesekkürler Hakan bey.

Hakan Bey ile beraber change of status yaptik ve ogrencilige gecis surecim boyunca destegini hic esirgemedi, aklimda olan butun sorulari kisa sure icinde ve acik sekilde yanitladi. Kendisini kesinlikle herkese oneririm.

Hakan Bey gercekten cok ilgili ve yardimsever bir insan. Mesajlarima her zaman aninda cevap verdi ve tum islemleri birlikte yaptik. Her sey cok kolay ilerledi. Aklinizda soru isaretleri varsa mutlaka birlikte calismalisiniz.

F-1 vizesi alıp Amerika’ya gelmeyi planlayanlar, vize türünü F-1 e çevirip statü değişikliği yapmak isteyenler eğer ki aklınızda bir soru işareti varsa hiç çekinmeden Hakan beyle iletişime geçin.

J-1’den F-1 e geçiş serüvenimde her sorumda, her sorunumda olabildiğine hızlı, anlaşılır ve profesyonel bir şekilde yardımcı oldu. Eğer UCEDA okullarına kayıt olmayı düşünüyorsanız iletişime geçebilirsiniz. Amerika’nın kapılarını size açacak kişi Hakan bey olabilir…

Hakan hocamdan F1 vizesi icin calistik. Cok ilgili kendisi her zaman ulasabiliyorsunuz cok yardimci oldu. Tesekkur ederiz

Hakan bey çok ilgili ve alanındaki her konuya çok hakim. Ben kendisiyle F1 statü değişimimi başarıyla tamamladım. Eğitim danışmanlığı ve statü değişimi konusunda desteğe ihtiyacınız olursa hiç düşünmeden iletişim kurmanızı tavsiye ederim.

2022’de Amerika’ya j1 vizesi ile geldim , iki yıl kuralım Amerika tarafından kaldırılmamasına rağmen okul onayımı aldım . Bu süreçte Hakan Bey’in yardımları sayesinde yaşadığım birkaç sorun basitçe ortadan kalktı . Tekrardan teşekkür ediyorum. Şimdi okul zamanı .

Geçtiğimiz sene Hakan bey ile statü değişikliği yapmıştım şimdi görünce yorum yapmak istedim,gerçekten güven ve iletişim konusunda şüphe etmenize gerek yok,kendisine her zaman kafama takılan soruları sorabildim.Tekrardan teşekkürler

Hakan Bey ile 1 yılı aşkın bir sürede 2 tane dava hallettik. Kendisine sorularıma sabırla cevap verdiği ve davalarımda olumlu sonuçlar almama yardımcı olduğu için teşekkür ediyorum ve herkese öneriyorum

Tesekkurler Hakan bey. Benim basvurum basariyla sonuclandi.

Selamlar , 2 defa hakan hocam ile çalıştık enson 13 eylülde öğrenci vizesine başvurdum ve 16 kasımda vizem onaylandı çok teşekkür ediyorum kendisine biraz sıkıntılı bir süreçti benim için stresliydim kendisi bilgi ve tecrübesiyle çok yardımcı oldu kesinlikle tavsiye ederim.

Hakan Bey ile çok kısıtlı zamanım varken çalışmaya başladım ve çok memnun kaldım. Diğer görüşmeye çalıştığım avukatlardan günlerce cevap alamazken Hakan bey dakikalar içinde sorularıma geri dönüş yaptı. B2 den F1 e statü değişikliği yaptım ve Hakan bey sayesinde stressiz kolay bir süreç oldu benim için. Çok teşekkürler 🙏

Hakan bey bana f1 almamda çok yardım etti ve kısa bir sürede okuluma başlamamda bana gereken her şeyi söyledi. Çok memnunum

Hakan bey bana f1 almamda çok yardım etti ve kısa bir sürede okuluma başlamamda bana gereken her şeyi söyledi. Çok memnunum

Hakan Bey vize sürecimde çok ilgili bir şekilde yardımcı olup vizemi almamı sağladı çok bilgili ve iyi birisi kesinlikle tavsiye ederim

I couldn’t be happier with the service I have received and If I could give 10 stars, I would.

He has a deep understanding of all the listed services, great communication skills. Especially Mr. Hakan who always had an answer for every question, in my case changing of status!

HIGHLY recommend!

Baştan sona kadar Hakan abi yakından ilgilendi. Tüm sürece hakim hiç bir sorun yaşamadım kesinlikle tavsiye ederim

Hakan Bey ile ilgili aorusu olanlar iletişim bilgisinden kendisi ile iletişime geçebilirler.

Hakan Bey ile ilgili aorusu olanlar iletişim bilgisinden kendisi ile iletişime geçebilirler.

Hakan bey ile 2 kez statü değişikliği yaptım. Yaklaşık 2 yıldır birlikte çalışıyoruz. Amerikada güveneceğim tek insan. Kesinlikle tavsiye ederim. Özellikle yeni gelen ve ne yapacağını bilmeyen biriyseniz sizi kesinlikle en doğru yola yönlendirecektir. Dil okulunuda şiddetle tavsiye ederim.

Hakan bey ile tanışmak gerçekten büyük bir şans oldu. Work and Travel sürecinin sonunda J1 vizesinden B2 Turist vizesine Change of Status süreci öncesi sonrası her türlü aklımıza takılan sorularımızı yanıtladı. Kendisine çok teşekkür ediyoruz.

I fully recommend Mr. Hakan, I changed my status three times with him, we worked together for almost 2 years, and he was always there to answer all my questions. He managed to help me getting my visa status approved even when the case seemed pretty difficult! Highly recommend

Merhabalar

2023 yılının ortalarında arkadaşımın önerisi ve Hakan beyin bilgilerini benim ile paylaşması neticesinde kendisine ulaştım tüm sorunlarıma anında açık ve net yanitlar verip doğru ilerlemem konusunda çok katkısı olmuştur sağ olsun sadece vize işlemleri değil bir abi bir büyük bir aile edasıyla hayatın içinden olan gelecek planlamama kadar çok desteği oldu. Kendisiyle Aralık ayındaki F-1 vizeye başvurduk ve Şubat 2024 te onay mailini teslim aldım.

İletişim bilgileri aşağıdadır.

Hakan Mansuroğlu

https://www.facebook.com/hakan.mansuroglu.161

WhatsApp: +1-201-658-6199

Email: [email protected]

http://www.danismanusa.com/

Onemli Not: Hakan Mansuroglu avukat degildir. Hakan Mansuroglu egitim danismanidir ve Uceda Dil okullarinin Genel Muduru'dur .

Hakan bey ile f1 islemini tamamladik cok ilgili ve sorunsuz bi sekilde halloldu tesekkurler

Hakan Bey ile j1 f1 statü değişikliği yaptım sorunsuz bir şekilde gerçekleşti, tekrar teşekkür ederim.

Hakan Bey çok bilgili bir danışman. Vize türleri ilgili her türlü konuyu kısa sürede, açık ve anlaşılır şekilde size sunuyor. Aklımdaki tüm soruların cevabını buldum. Teşekkür ediyorum.

Hakan Bey çok bilgili bir danışman. Vize türleri ilgili her türlü konuyu kısa sürede, açık ve anlaşılır şekilde size sunuyor. Aklımdaki tüm soruların cevabını buldum. Teşekkür ediyorum.