Hergün 10 binlerce Türk bu platformada buluşuyor.Paylaşım yapmak, İlan yayınlamak, ve Etkinlik oluşturmak için hemen Sende hemen Hesap oluştur

AMERİKA'DA İNTİHAR EDEN TÜRKÜN SEVGİLİSİ ARANIYOR

Hashtag

New Jersey’ de John Ozbilgen (29), kendini asarak intihar etti. Olayı araştıran Polis, ölen Türkün kız arkadaşı Stephanie Parze’ ne ulaşamıyor.

John Ozbilgen, ailesi tarafından geçtiğimiz Cuma sabahı Freehold Township’teki evlerinde asılı bulunmuştu. Monmouth County Başsavcılığı yaptığı açıklamada, kişinin, Stephanie Parze’nin kaybolmasıyla ilgisi olduğunu ve ardından intihar etmiş olabileceğini belirtti.

30 Ekim’de akşam saat 10 civarında Freehold Kasabası evinde görülen 25 yaşındaki Parze’nin ortadan kaybolmasına ilişkin soruşturma başlatılırken Parze’nin ailesi, beraber bir gece geçirdikten sonra onları evlerinde bıraktıklarını ve daha sonra 10 mil ötedeki yalnız yaşadıkları evine gittiklerini söyledi.

John Özbilgen’in 8 Kasım’da da çocuk pornografisi suçlamasıyla tutuklandığı ve 3 kadına şiddet uyguladığı gerekçesiyle işlem yapıldığı ögrenildi. Ayrıca Parze’ninde şiddet gördüğü gerekçesiyle Polise başvurduğu dava dosyasına eklendi.

Polis kaybolan kadın hakkında bilgisi olanların 800-273-8255 numaralı Ulusal İntihar Önleme Yaşam Hattını aramalarını istedi.

Kaynak: Amerikalıtürk

. Towntalk
remove_red_eye1679

Bu kullanıcıya mesaj göndermek yada paylaşıma yorum yapmak için hesap oluştumanız gerekmektedir.

Hesap oluştur