Hergün 10 binlerce Türk bu platformada buluşuyor.Paylaşım yapmak, İlan yayınlamak, ve Etkinlik oluşturmak için hemen Sende hemen Hesap oluştur

ABD'DE KAYBOLAN TÜRK GENÇ BULUNDU !!!

Hashtag

Florida'dan New York'a gitmek için yola çıkan ve günlerdir kendisine ulaşılamayan Nuri Kaplan isimli Türk genci bulundu. ABD Post'un yazdığı haberi okuyan ve arkadaşına ulaşan Kaplan'ın hastaneye kaldırıldığı öğrenildi.

Amerika Birleşik Devletleri'nin Florida eyaletinde yaşayan ve gittiği New York'ta kaybolan 22 yaşındaki Türk genci Nuri Kaplan'dan sevindiren haber geldi. Ailesinin ve arkadaşlarının endişeyle haber beklediği Kaplan'ı bulunduğu öğrenildi.

Gencin arkadaşı Gülce Sanem Polat, Kaplan'ın, ABD Post'ta kendisiyle ilgili kayıp haberini okuduğunu ve bunun üzerine kendisine ulaştığını aktardı. Kaplan'ın bitkin bir durumda hastaneye kaldırıldığını da belirten Polat, "Beni aradığında şarjının az olduğunu söyledi ve kısa süre sonra telefonu kapandı. Bu nedenle hangi hastaneye kaldırıldığını öğrenemedim" dedi.

OLAYIN GEÇMİŞİ

Florida Tampa'da dil okulu öğrencisi olan 22 yaşındaki Nuri Kaplan, 17 Eylül'de gece saatlerinde ehliyet almak için aracıyla New York'a yola çıkmış ve 22 Eylül'de ise uğradığı bir yerde park ettiği aracını bulamadığı aktarılmıştı.

Arkadaşlarının son olarak 24 Eylül'de iletişim kurduğu kayıp gencin bulunması için polisse kayıp ihbarında bulunulmuştu.

|

|

|

https://www.abdpost.com/new-york-ta-kaybolan-genc-hastanede-bulundu/239544/

. Towntalk
remove_red_eye967

Bu kullanıcıya mesaj göndermek yada paylaşıma yorum yapmak için hesap oluştumanız gerekmektedir.

Hesap oluştur