Hashtag
🇹🇷 Work and Travel için Amerika’ya gelen 21 yaşındaki Türk öğrenci Ahmet Yimenici, New Jersey’de suda boğularak hayatını kaybetti.
Gaziantepli 21 yaşındaki üniversite öğrencisi Ahmet Yimenici, hem İngilizcesini geliştirmek hem de ailesine maddi yük olmamak için Work and Travel programıyla ABD’ye gelmişti.
Erciyes Üniversitesi Uzay Bilimleri Fakültesi ikinci sınıf öğrencisi olan Ahmet, New Jersey’de bir restoranda çalışıyordu.
İzin gününde serinlemek için (17 Eylül Perşembe günü) North Wildwood’daki 2nd Avenue sahilinde suya girdi. Ahmet’in çekme akıntısına kapıldığı belirtildi. Denizde bilincini kaybeden genç öğrenciyi fark eden sörfçüler suya girerek Ahmet’i kıyıya çıkardı. Sağlık ekiplerinin müdahalesinin ardından hastaneye kaldırılan Ahmet Yimenici kurtarılamadı.
ABD polisi olayda şüpheli bir duruma rastlanmadığını açıkladı. Ahmet’in cenazesinin Türkiye’ye getirilmesi için destek çağrısı yapıldı.
Bu kullanıcıya mesaj göndermek yada paylaşıma yorum yapmak için hesap oluştumanız gerekmektedir.
Hesap oluştur