Serhat Aydınlı
New York
New York, Long Island ve Selden’daki BP istasyonuna eleman alinacaktir. Ilgilenen arkadaslara duyurulur.
Yucel Coskun
Kaliforniya
Merhabalar, Türkiye'de yaşayan ve bu yıl üniversitemi (PDR) bitirecek olan bir Türk genciyim. Ancak siyasi ve sosyal engeller nedeniyle güzelim ülkemi terk etmek istiyorum. Eğer herhangi bir şekilde yardımcı olmak isteyen olursa yucel845@gmail.com adresinden ulaşabilirsiniz. Lütfen elimden tutun.
Ihsan Kilinc
Georgia
Evans Georgia daki restaurantimiz devren satiliktir. Detaylar icin lutfen shishkebabcsra648@gmail.com adresinden ulasin bana.
Ece Dönmez
Amerikanin her yerine kisiye ozel hediyelik esya yapilir.
Ibrahim Ceylan
Arkadaşlar merhaba, aralık ayı ortası gibi New York’a geliyorum. Türkiye’den sipariş verecek olan varsa -ve ağır olmamak kaydı ile- ceylan.i.h@hotmail.com adresine mail atabilirler.
Kenan Isgorur
Selam arkadaslar adim kenan isgorur Brooklyn NY da oturuyorum (CDL) Driver license Alabileceyim herhangi bir Turk kurum kurulus varsa bilen lutlen bana mesaj veya tel .. tabiki DMV den alindigini biliyom benim istediyim yardim English's ce test sorularini pek yeterli deyilim yardim alabileceyim bir Turk arkadas ariyorum bilen birileri var ise lutfen benimle iltibat a gecebilir saygilar tesekkur ederim telefonum:3473241040..
Chad Oz
Missouri
Price Reduced! Breakfast place For Sale in St Charles County for $99,000! Established business opportunity, currently grossing an estimated $300K. Stand alone building. Great location on a busy highway, in a modern area close to a large population and can seat 60 inside. Restaurant is operating with 8 employees in place that are willing to transfer if given the opportunity. Includes all restaurant equipment.
Ayse Ergun
Ev alim satim kira
Ercüment Tuba Akin
US
Tamamı el işçiliği ile yapılan bakır üzerine işlemeli takılarımız satışa çıkmıştır.
El yapımı deriden imal bu küpelerle hanımların kulakları daha da çok çınlayacak ama kıskançlık dedikodularından çınlayacak...Quality is not coincidence...Bayilikler verilecektir.