Timur Akpinar
new york
Uzun zaman önce, bir yolcu yeni bir köye geldi. "Burada ne tür insanlar yaşiyor? Köydekiler sordu, "Sizin eski köydeki halk nasıldı?" Yolcunun cevabı, "Çok iyi kalpli, çömert, ve samimi." "Bu köydekilerde aynen öyleler." İkinci bir yolcu geldi ve aynı soruyu sordu. Onun cevabı, "Benim eski köydeki halk çok intikamcı, sinsi ve cimri." "Tamam... bu köydekilerde aynen öyleler."
Elif Amerika
New York
Nusret Gökçe’nin New York’ta açtığı ve pahalı fiyatları nedeniyle gündeme gelen restoran kapandı.
Michael Aksoy
Idaho
Merhaba, benim adım William Perkins. İsmail Bilmece'nin 1 Temmuz'da Idaho'daki Couer d'Alene Gölü'nde yüzerken vefat ettiğini üzülerek bildiririm. 35 yaşındaydı ama şimdiden yaşlı bir ruhtu. Pek çok arkadaş ve aile tarafından özlenecek. Onu Türkiye'deki ailesine geri göndermek için para toplamak amacıyla bir GoFundMe oluşturdum.
Merhabalar Piermont/New York’ta Türk restoranında Cuma-Cumartesi-Pazar günü 11am-10pm saatleri arasında çalışacak garsonlara ihtiyaç vardır.
Davut USA
Connecticut
Merhabalar, Tecrübeli Kebab Ustasına ihtiyacım var.
Kübra Kocaağa
Nevada
Merhaba (11-13 Temmuz Las Vegas Cosmoprof) bu tarihte tercuman arıyoruz. İngilizce Türkce bilen yada yabancı arkadasınız varsa kadın yonlendırebılırmısınız.
Virginia
Türkiye’den dil eğitimi için 1 yıl önce Amerika’ya gelen 23 yaşındaki Furkan Avkan kardeşimiz 4 Temmuz gecesi Arlington, Va'da meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybetti.
Sena Nur
New York Manhattan'da A-B-C-D-1 trenlerine 5 dakika yürüme mesafesinde central parka yakın, tek kişilik özel oda mevcuttur. ilgilenen arkadaşlar 9295837841 no lu telefona mesaj atabilir.
Florida
Merhaba Florida Tampa'da bulunan Candy kioskum satılıktır ve E2 için uygundur.
Serhat Aydınlı
T.C.MİAMİ BAŞKONSOLOSLUĞU