Evren U
US
Biliyor muydunuz? LÖSEV olarak en az ilaçlar kadar önemli olduğunu bildiğimiz beslenme konusuna dikkat ediyoruz. Lösemili ve kanser hastası çocuklarımızın 12 ay boyunca taze et ve et ürünlerini yemelerini sağlıyoruz. Çünkü lösemiyle mücadelede protein içerikli beslenme tedavinin vazgeçilmez bir parçasıdır. Vücut direncinin oluşması ve artması için, tedavi süresince taze et ve et ürünleri, süt vb. besinlerle protein ağırlıklı beslenmesi gerekmektedir. Bu nedenle Kurban Bayramı lösemili çocuklarımız için ayrı bir önem taşımaktadır.Ne kadar uzakta olursanız olun, vekaleten kurbanlarınızı LÖSEV’e bağışlayarak siz de bizimle beraber “Her Kurban Lösemili Çocuklara Can” demez misiniz?
CA
aysel demir
Brüksel
İkinci el tv masası 60 euro değerinde satılıktır.
Kubra Kocaaga
New York
Gleb Avdeev
2. kat 1+1 Holtsville, NY'da hersey dahil $1600
candemir parlak
Gent ve Brüksel'de C ehliyetli kamyon şoförü aranıyor.
Selim Barış Onay
NL
Demet Yılmazel
BE
Alman klinik IOZK, Covid-19 normalleşme sürecinde Avrupa Birliği'nin aldığı kararlar sonucu Avrupa'ya gidemeyen Türk hastalarının vize sorununu çözmek için çalışma yapacak.
Merve Elmas
İngiltere
Lancester Bölgesinde pizza işinde çalışacak acemi yada tecrübeli çalışma arkadaşı aranmaktadır.
Neslihan Bütünbaş
TCA Buluşmaları'nın Amerika'da Türk öğrenci olmayı konu olan ilk bölümünde evlilik ve aile terapisti olan Elvan Kama Kurtz'u ağırlıyoruz! Elvan Hanım, kişisel deneyimlerinden yola çıkarak Amerika'da yabancı öğrenci olmanın avantaj ve dezavantajlarını, dezavantajlarla nasıl mücadele edilebileceğini, kendisinin bu konuda yabancı öğrencilerle yaptığı çalışmaları anlatıyor.