Hergün 10 binlerce Türk bu platformada buluşuyor.Paylaşım yapmak, İlan yayınlamak, ve Etkinlik oluşturmak için hemen Sende hemen Hesap oluştur

ELEMAN ARANIYOR

Hashtag

Merhabalar; Romanya pazarına yeni girecek bir firma için çok iyi Türkçe ve Romence bilen, Ms office programlarını kullanabilen asistan (bay veya bayan) aranmaktadır.

Genç ve dinamik, seyahat engeli olmayan, gelişime açık yetiştirilebilecek arkadaşlar tercih sebebidir. İlgilenen ve belirtilen niteliklere sahip arkadaşlar aşağıdaki iletişim adresine mesaj atabilirler.

https://www.facebook.com/tayfur.aydin1

. Jobs
chat_bubble_outline6
remove_red_eye1828

Bu kullanıcıya mesaj göndermek yada paylaşıma yorum yapmak için hesap oluştumanız gerekmektedir.

Hesap oluştur

0765576318 Ben romence turkce bilen tercumanim

Bağlantı adresine mesaj atıp veya arayarak iletişim sağlayabilirsiniz

Türkiye de iki buyuk lojistik firmasında operasyon planlama ve araç tedarikte Romanya Türkiye projesinde çalıştım... Romanya lıyım ama aynı zamanda TC vatandaşıyım. İstanbul da ikamet ediyorum. Romence ana dilim Türkçe şu an yazdığım kadar iyi.

0538441 93 90 Daniela

hakan bey bilgileriniz çok iyi bunları bağlantı adresinden ilan saihibine yazarsanız daha sağlıklı iletişim kurabilirsiniz.

Hayrullah Ozcan, 25 senedir romanyada turizm sectorunde calistim ,Romencem cok iyidir ,konusur ve yazarim.star turizm, perla turizm de mudurluk ve halkla iliskilerde calistim.oturum sorunum yok,ehliyetim mevcuttur..0746280486 bucureste ikamet ediyorum... baglanti adresi calismiyor...

Romence Turkce bilen uzman tercumanim is ariyiorum 0040 786305390