Hergün 10 binlerce Türk bu platformada buluşuyor.Paylaşım yapmak, İlan yayınlamak, ve Etkinlik oluşturmak için hemen Sende hemen Hesap oluştur

Manhattan’a 15 dk mesafedeki ev icin BAYAN ev arkadasi araniyor

Hashtag

Merhaba,

Manhattan’a 7/24 ulasim, 15 dk mesafede olan evimize oda arkadasi ariyoruz.

Ev full esyali, binanin alt katinda bina sakinlerine ait ozel camasirhane, TV, internet ve diger tum faturalar kiraya dahildir.

Evin hemen karsisinda buyuk bir supermarket bulunmaktadir. Manhattan otobus ve minibusleri on caddeden geciyor. Oldukca guvenli temiz ve nezih bir semt (West New York, NJ). Ayrica Turk market ve restaurantina yurume mesafesindedir.

Paylasimli yatak odasi icin Kira tum faturalar dahil kisi basi $550+depozito. TURKIYE’DEN GELMEYI PLANLAYAN ARKADASLARIN GELMEDEN ONCE ODAYI ONUN ADINA BEKLETEBILMEMIZ ICIN DEPOZITOYU ONCEDEN YOLLAMASI GEREKMEKTEDIR. (Bir odada iki kisi kalacak sekilde) Ev 2+1, yatak odalarinda ikiser kisi kaliyor, salon ortak kullanim alani.

Evde sadece bayanlar kalmaktadir, bu yuzden baylarin veya EVLI CIFTLERIN ARAMAMASINI rica ederim.

Ortak yasama uyumlu, sorumluluk sahibi, duzenli ve temizlige ozen gosteren bayan arkadaslar detaylar icin 201 927 9272 no’lu telefondan veya <a href='mailto:[email protected]'>[email protected]</a> e-mail adresinden ulasabilirsiniz. Telefon ile ulasamadiginiz takdir de sesli mesaj birakabilirsiniz.

Sigara kullanmayan arkadaslar oncelikli tercihimizdir.

Ev 1 Ocak 2017 tarihi itibariyle tasinilmaya musaittir.

Tesekkurler.

Telefon: 201 927 9272

E-mail: [email protected]

. Marketplace
chat_bubble_outline2
remove_red_eye877

Bu kullanıcıya mesaj göndermek yada paylaşıma yorum yapmak için hesap oluştumanız gerekmektedir.

Hesap oluştur

Bu ilan https://www.usailan.com/ads/manhattana-15-dk-mesafedeki-ev-icin-bayan-ev-arkadasi-araniyor/ adresinden alinmistir.

Profile

Pınar Fazlıoğlu

Bu ilani kaldirmak istiyorum ve kaldiramiyorum. Yardimci olabilir misiniz?