Hergün 10 binlerce Türk bu platformada buluşuyor.Paylaşım yapmak, İlan yayınlamak, ve Etkinlik oluşturmak için hemen Sende hemen Hesap oluştur

Down sendromlu yüzücünün altın madalya hedefi

Hashtag

Milli yüzücü Demir, ulusal ve uluslararası turnuvalarda kazandığı başarılarıyla engellilere örnek oluyor.

Avrupa Şampiyonası'nda üçüncü olan milli yüzücü, Dünya Şampiyonası'nda zirveye çıkarak madalyayı şehit ve gazilere armağan etmek istiyor.

Bundan sonraki ilk hedefinin Kanada'daki Dünya Şampiyonası'na katılmak olduğunu dile getiren Fatma Çağla Demir, şunları aktardı:

"Oraya gitmek için daha çok çalışacağım. Orada da madalya alacağım, hep birinci olmayı hedefliyorum. Arkadaşlarım gelsinler pes etmesinler, yılmasınlar, yüzsünler ve birinci olsunlar. Buna hiçbir şey engel değil. Kendin çabala, engelliler arasında birinci ol. 15 Temmuz 2018'de Kanada'ya gideceğiz, orada başarılı olacağım. Alacağım madalyayı şehitlerimize ve gazilerimize hediye edeceğim. Engelli arkadaşlarım gelsinler birlikte çalışalım, başarılı olalım."

. Towntalk
remove_red_eye225

Bu kullanıcıya mesaj göndermek yada paylaşıma yorum yapmak için hesap oluştumanız gerekmektedir.

Hesap oluştur