Hergün 10 binlerce Türk bu platformada buluşuyor.Paylaşım yapmak, İlan yayınlamak, ve Etkinlik oluşturmak için hemen Sende hemen Hesap oluştur

Şarkıcı Demet Ayxanın Eski İş Ortağına Hökm Oxunub

Hashtag

Bu gün Bakı Ağır Cinayetler Mahkemesinde tanınmış şarkıcı,

emektar artist Röya Ayxanın deleduzluqda suçlanan eski iş ortağı Sebine Hüseynovanın mahkeme oturumu sona erdi.

"Report" un melumatına göre, hakim Nevruz Kerimov'un başkanlığında yapılan süreçte hökm oxunub.

Mahkemenin hükmü ile S.Hüseynov 5 yıl hapis cezasına çarptırıldı. Ona şartı ceza verildi ve duruşma zalından serbest bırakıldı.

Not edelim ki, itham aktına esasen, S.Hüseynov sivil İlqar Babayevin 86 bin dolar, başka bir şahsın ise yüklü miktarda parasını deleduzluq yoluyla ele geçirip.

Bakı Ağır Cinayetler Mahkemesi'nde onun cinayet işi üzre mehkeme oturumu sırasında devlet ittihamçısı yapıldı ve S.Hüsynovanın 10 yıl hapis cezası edilmesini istedi. Daha sonra S.Hüseynov sonraki süreçlere gelmedi ve dekabrın 1-de Bakı Ağır Cinayetler Mehkemesi onun hapis edilmesini ve ilgili polis tarafından arama kararı çıkardı.

R.Ayxanla birlikte çalışmış ünlü tasarımcı S.Hüseynov Nesimi Rayon Polis İdaresinin emekdaşları terefinden tutulub ve o, Bakü Soruşturma Tecridxanasına taşındı.

S.Hüseynov Cinayet Mecellesinin 178.3.2-ci (deleduzluq, yüklü miktarda törəldildikdə) maddesi ile ittiham olunur.

Not edelim ki, emekdar artist R.Ayxan birkaç yıl önce S.Hüseynov ile beraber moda evi açıp, iş de verdi. Geçtiğimiz ay ise S.Hüseynovanın adı dələduzluq emelinde geçtiği için R.Ayxan onunla işbirliğine son koyduğunu açıkladı.

. Towntalk
remove_red_eye305

Bu kullanıcıya mesaj göndermek yada paylaşıma yorum yapmak için hesap oluştumanız gerekmektedir.

Hesap oluştur