Hergün 10 binlerce Türk bu platformada buluşuyor.Paylaşım yapmak, İlan yayınlamak, ve Etkinlik oluşturmak için hemen Sende hemen Hesap oluştur

Azerbacan'da Rüzgar Uyarısı

Hashtag

Aralık 25 kadar güçlü rüzgar esecek

Sabah, dekabrın 22-de Azerbaycanda beklenen hava koşulları açıklandı.

Çevre ve Doğal Kaynaklar Bakanlığı Milli Hidrometeorologiya Departamentinden "Report" a verilen bilgiye göre, yarın Bakü'de ve Abşeron yarımadasında hava şeraitinin deyişken buludlu olacağı, arabir tutulacağı, esasen yağmursuz keçecek. Gece ve seher bezi yerlerde zeif duman, çiskin olacak. Ender olarak güçlenen güneybatı rüzgarı esecek, gündüz kuzeybatı rüzgarı ile değiştirilecektir, zaman zaman güçlü olacak.

Havanın sıcaklığının Abşeron yarımadasında gece 6-8, gündüz 9-12, Bakıda gece 6-8, gündüz 9-11 derece isti olacağı bekleniyor.

Atmosfer basıncı normalden yüksek 770 mm cıva sütunundan 763 mm cıva sütununa inecek, bağıl nem gece 70-80, gündüz 55-60 faiz teşkil edecek.

Azerbaycanın rayonlarında dekabrın 22-de hava şeraitinin esasen yağmursuz keçeceyi gözlenilir. Gece ve seher bezi yerlerde duman, çiskin olacak. Batı rüzgarı esecek, ayrı-ayrı yerlerde arabir güçlenecek.

Havanın sıcaklığının gece 2-7, gündüz 8-12 derece isti, dağlarda gece 3 derece şaxtadan 2 dereceyedek isti, gündüz 5-9 derece isti olacağı bekleniyor.

ETSN uyardı ki, dekabrın 22-den 25-i gündüzedek bazı bölgelerde zaman zaman güçlenen batı rüzgarı esecek.

. Towntalk
remove_red_eye281

Bu kullanıcıya mesaj göndermek yada paylaşıma yorum yapmak için hesap oluştumanız gerekmektedir.

Hesap oluştur