Hergün 10 binlerce Türk bu platformada buluşuyor.Paylaşım yapmak, İlan yayınlamak, ve Etkinlik oluşturmak için hemen Sende hemen Hesap oluştur

Bakü'de Sarhoş Sürücü Kaza Yaptı

Hashtag

Bakü'nün Nerimanov rayonunun Köroğlu Rahimov Sokak'ta sarhoş sürücü kaza yaptı.

"Report" haber verir ki, Şahin Qasımov yönettiği "10-XJ-989" devlet kayıt nişanlı "Hyundai" markalı otomobil ile trafik kuralını kabaca ihlal ederek eks yola çıkıp ve bu zaman karşı zolaqda eylemde olan 1991 doğumlu Paşayev Babek ihtiyar oğlunun direksiyonuna olduğu "99-LR-742" devlet kayıt nişanlı "Mercedes" in sol yan kısmına çarpıp.

"Hundai" çarpışmadan sonra beton çepere çarparak deformasyona uğrayıp. Darbenin gücünden "Mercedes" in arka tekerlekleri kırıldı ve makine birkaç devreden sonra ağaca çarparak durdu. "Mercedes" in sürücüsü B.Paşayev ve 1991 doğumlu yolcuyu Rzayev Paşa ağır beden xesaretleri alarak hastaneye yerleştirildi.

Kazayı işleyen sürücü ise yüz bölgesinden hafif xesaretler aldığından ona ambulans servisi tarafından ilk yardım gösterildi.

Faktla bağlı araziye Yol ve Post Devriye hizmetlerinin çalışanları dahil edildi. İlkin muamelelerde Ş.Qasımovun otomobili sarhoş halde yönettiği tespit edildi. Bu nedenle, sürücü sarhoşluğun kontrol noktasına götürüldü.

Faktla bağlı Nerimanov Rayon Polis İdaresinde araşdırma aparılır.

. Towntalk
remove_red_eye291

Bu kullanıcıya mesaj göndermek yada paylaşıma yorum yapmak için hesap oluştumanız gerekmektedir.

Hesap oluştur