Hergün 10 binlerce Türk bu platformada buluşuyor.Paylaşım yapmak, İlan yayınlamak, ve Etkinlik oluşturmak için hemen Sende hemen Hesap oluştur

'Kekik' Sinema-Komedisi Seyircilerden Büyük İlgi

Hashtag

"Cinemazadeh" stüdyo yapımı olan "Kekik" sinema-komedisi izleyicilerin büyük ilgisini çekmiştir.

"Report" haber verir ki, ayrı ayrı kinoteatrlarda sergilenen film izleyici dikkatini çekmeyi seçilir.

Bunu kinoteatrlarda sayıda izleyici, seyirci anşlaqı da kanıtlıyor. Film bir takım kinoteatrlarda izleyicilerin gür alkışları ile karşılandı.

Izleyicilerin çokluğu ile ilgili artık bir takım kinoteatrlarda tüm yerler dolup ve biletler satıldı.

Not edelim ki, bütün bunlara sebep filmin ilginç arsa hattıdır. Sahne çizgisine göre, meyve-sebze satmak için başkente giden dayı ve bacıoğlu başkasına yetecek bir kese kəklikotunu yolda satır. Sonradan melum olur ki, kisedeki kekik değil, kurutulmuş marihuana olup. İşte bu macera, aynı zamanda profesyonel kadro filmin büyük izleyici kitlesi kazanmasına neden oldu.

Bütün bunlar bir yana, "Kekik" sosyal ağlarda da geniş tartışmalara yol açtı. Öyle ki, sosyal ağ kullanıcıları "Kekik" nun başarılı ekran eseri olduğunu bildirirler. Birçok seyrçiler filmde başarılı aktör seçimine dikkat çekmektedirler.

Qeyd edək ki, film “Ganjlik Mall”da, “28 Mall”da, “Aygun Mall”da, “Khamsa Park”da (“Ganja”), “Amburan Mall”da, “Azerbaijan Cinema”da nümayiş etdirilir.

. Towntalk
remove_red_eye267

Bu kullanıcıya mesaj göndermek yada paylaşıma yorum yapmak için hesap oluştumanız gerekmektedir.

Hesap oluştur