Hergün 10 binlerce Türk bu platformada buluşuyor.Paylaşım yapmak, İlan yayınlamak, ve Etkinlik oluşturmak için hemen Sende hemen Hesap oluştur

Azerbaycan'da 40 günlük bebeğini pazarlayan babaya verilen ceza

Hashtag

"Azerbaycan kanunlarına göre bebeğin pazarlanması insan ticareti olgusu olduğu için çocuğunu pazarlayan baba ve karşı taraf bunu bedelini ödeyecek".

Aile, Kadın ve Çocuk Sorunları Devlet Komitesinde Bilgi ve Analitik Araştırmalar Bölüm Başkanı Elgün Seferov'un sözleri.

Ona göre, yerel makamlar, yasa uygulama büroları ile yayılmış bilginin babanın 40 günlük bebeğini sattığı gerçeği üzerine araştırma devam ediyor. Konu verileri orijinalliğini teyit ederse, idari ve diğer önlemler öngörülmüştür.

E.Safarov, babanın himayesini bölgesel merkezlerle birlikte satma konusunda Devlet Komitesinin ciddi şekilde araştırıldığını vurguladı:

"Olay kendi onayını bulduğu takdirde dava açılması ile ilgili hukuk -mühafizə organları tedbir görecek. Aile, Kadın ve Çocuk Sorunları Devlet Komitesi bu bilgileri mahkemeye sunacak. Kanunlara göre insan ticareti olgusu olduğu için çocuğunu pazarlayan baba ve karşı taraf suçlanmasının yapılacak. Her iki tarafa ceza işbu Yasanın gereklerine göre özel maddeler uygulanacaktır "dedi.

Komite yetkilisi, bu yılın son ayında Devlet Aile, Kadın ve Çocuk İşleri Komitesinde insan ticareti başvurusunu içermediğini de sözlerine ekledi.

Bakü'de babanın 40 günlük çocuğunu sattığını belirtmek gerekir. Orhan adlı Azerbaycanlı şahıs çocuğa bakabilir bilmediğini ve bu nedenle bebeği sattığını yazdı: "Bebek oğlan çocuğudur, sağlıklıdır. Evladı olmayanlara veriyorum, anlaşmayla".

Bu temas, alıcıyla bağlantılıydı ve çok miktarda borcu olduğundan bunu yaptığını söyledi.

"Borcun içinde boğuluram. Çocuğa bakamıyorum. İmkanım yok. 40 günlükdür. Fiyatta anlaşabilir. Şu anda çocuğun kaydı 20 Ocak'ta bulunan Cumhuriyet Klinik xəstəxanasındadı. Adına geçirebilirim." Donör gibiydi. Bedava veriyorlar. Ancak birbirimizle pazarlık yapabiliriz. "

. Towntalk
remove_red_eye362

Bu kullanıcıya mesaj göndermek yada paylaşıma yorum yapmak için hesap oluştumanız gerekmektedir.

Hesap oluştur