Hergün 10 binlerce Türk bu platformada buluşuyor.Paylaşım yapmak, İlan yayınlamak, ve Etkinlik oluşturmak için hemen Sende hemen Hesap oluştur

Yabancı gelinler en iyi Türk kahvesini yapmak için yarıştı

Hashtag

Antalya'da, "Kırk Yılın Hatırına Yarışsana" adlı Türk kahvesi pişirme yarışmasında, yabancı gelinler en iyi Türk kahvesini yapmak için yarıştı.

Antalya'da, Manavgat Yaşam ve Kültür Derneği (MAYDER) tarafından düzenlenen "Kırk Yılın Hatırına Yarışsana" adlı Türk kahvesi pişirme yarışmasında, yabancı gelinler en iyi Türk kahvesini yapmak için yarıştı. Manavgat Belediyesi, Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO) ile Manavgat Esnaf ve Sanatkarlar Kefalet Kooperatifi desteğiyle bir otelde düzenlenen yarışmaya, yerleşik yabancılar ilgi gösterdi.

Yabancı gelinler, etkinlikte önce oluşturdukları ekiplerle Türk halk oyunlarının yanı sıra semazen gösterisi ve sahne şovları gerçekleştirdi.

Birinci İsveçli Malin Larsson oldu Yarışmaya katılan 8 yabancı gelin önce kahve çekirdeklerini el değirmenlerinde öğüttü, daha sonra hazırlanan ocaklarda Türk kahvesi pişirerek jüri üyelerinin beğenisine sundu. Yarışma sonunda İsveçli Malin Larsson birinci, Rus asıllı Valentina Oruç ikinci ve Moldova doğumlu Ayşe Demirbaş ise üçüncü oldu.

. Events
remove_red_eye308

Bu kullanıcıya mesaj göndermek yada paylaşıma yorum yapmak için hesap oluştumanız gerekmektedir.

Hesap oluştur