Hergün 10 binlerce Türk bu platformada buluşuyor.Paylaşım yapmak, İlan yayınlamak, ve Etkinlik oluşturmak için hemen Sende hemen Hesap oluştur

Piyano Dahilerinin Avcısı Elena

Hashtag

RUSYA'da, piyano eğitimi alan ve katıldığı uluslararası yarışmalarda birçok ödül kazanan Elena, tatil için geldiği Türkiye'de tanıştığı Tarık Çekiç'e aşık oldu.

Müzik kariyerini ve ailesini ülkesinde bırakan Elena, Tarık Çekiç ile Bursa'da evlendi. İki yıldır piyano kursu veren Elena Çekiç, Suriye'deki iç savaştan kaçıp gelen 16 yaşındaki Tambi Asaad Cimuk'a verdiği eğitim ile ABD, Rusya, Bulgaristan, İspanya, İsveç ve Almanya'daki toplam 8 yarışmanın 5'inde birincilik, ikisinde ikincilik, birinde de beşincilik kazanmasını sağladı. Çekiç'in diğer öğrencileri Mert Hakan Şeker, İspanya, Almanya, İsveç, Bulgaristan ve Roma'da birincilikler, Arya Su Gülenç ise Bulgaristan ve italya'daki yarışmalarda birinci oldu, ABD ve Fransa'da ise ikincilik elde etti. Elif Sinan adındaki genç yetenek ise New York'ta Long Island Konservatuarı'na yarı burslu olarak piyano dersi alıyor.

. Towntalk
remove_red_eye245

Bu kullanıcıya mesaj göndermek yada paylaşıma yorum yapmak için hesap oluştumanız gerekmektedir.

Hesap oluştur