Hergün 10 binlerce Türk bu platformada buluşuyor.Paylaşım yapmak, İlan yayınlamak, ve Etkinlik oluşturmak için hemen Sende hemen Hesap oluştur

Genç girişimciden Londra’da Kapadokya tanıtımı

Hashtag

Doğu Londra’da dijital baskı, matbaa ve promosyon ürünleri alanında hizmet veren genç işadamı Adem Yıldırım, yeni yıl noel döneminde memleketi Kapadokya’yı tanıtan ürünler dağıtarak Türkiye’nin gönüllü tanıtım elçiliğini yaptı.

Doğu Londra’da dijital baskı, matbaa ve promosyon ürünleri alanında hizmet veren genç işadamı Adem Yıldırım, yeni yıl noel döneminde memleketi Kapadokya’yı tanıtan ürünler dağıtarak Türkiye’nin gönüllü tanıtım elçiliğini yaptı.

Geleneksel olarak her yıl başı müşterilerine çeşitli tanıtım ürünleri dağıttığını açıklayan Adem Yıldırım, “Ailece turizm işiyle uğraştığımız için her yıl Türkiye’nin tanıtımına katkıda bulunmak için farklı etkinlikler düzenliyoruz. Firma olarak müşterilerimize promosyonlarda sadece firma logosu yerine memleketim olan Kapadokya’yı tanıtmak istedim. Geçen yıl da benzeri promosyon ürünleri vermiştik. Bu sene 1000 adet bardak ve aynı miktarda takvimde Kapadokya tanıtımlarını kullandık” dedi.

TEK AMACIMIZ ÜLKEMİZİN TURİZMİNE KATKI

Amaçlarının Türkiye’nin turizm gelirini artırmak olduğunu kaydeden Yıldırım, “Özellikle son zamanlarda ülkemize karşı açılan soğuk savaşa karşılık bizim de ülkemize her sorumlu vatandaş gibielimizden gelen desteği vermemiz gerekiyor diyedüşündüm. Bu bir vatandaşlık görevi aynı zamanda. Bu gibi fırsatlarıkullanarak Türkiyemizin tanıtımına katkı sağlamalıyız. Hediyelerimiz hem daha kullanılır oldu hem de tatil düşünenlerin dikkatini Kapadokya gibi bir turizm cenneti bölgeyi çekmek istedim. Faydalı olduğuna inanıyorum” diye konuştu.

. Towntalk
remove_red_eye227

Bu kullanıcıya mesaj göndermek yada paylaşıma yorum yapmak için hesap oluştumanız gerekmektedir.

Hesap oluştur