Hergün 10 binlerce Türk bu platformada buluşuyor.Paylaşım yapmak, İlan yayınlamak, ve Etkinlik oluşturmak için hemen Sende hemen Hesap oluştur

Güzelliğinize İyi Gelecek 8 Basit Rutin

Hashtag

Profile image

Kevser

Sofia City Province

Her kadının kendine özgü güzellik ve bakım rutini vardır özellikle güne nasıl başladığınız devamı için oldukça belirleyici bir kriterdir. Kaçta yattığınız, nasıl uyuduğunuz, gördüğünüz rüya gibi daha pek çok şey aslında sizi gününüze hazırlar. Güne daha güzel, daha enerjik ve pozitif başlamak için;

1.Her gün en az 8 saat uyuyun

Düzenli uyku sağlıklı bir yaşamın ve güzelliğin temel adımıdır. Uykusuzluk, gün içerisinde yaşanılan stres, kaygı ve yorgunluk yüzümüze vurur. Özellikle göz bölgemiz yaşam tarzımızın nasıl olduğuna dair önemli ip uçları verir. Bu nedenle en az 8 saat düzenli uyku çekmelisiniz.

2.Vücudunuzu nemlendirin

Yaz kış demeden banyo sonrasında tüm vücudunuzu; her akşam yatmadan önce, makyajınıza başlamadan önce de yüzünüzü iyice nemlendirmelisiniz. Böylece makyajınız daha uzun süre dayanır ve direk makyaj malzemesine temas etmemiş olur.

3. Diş ipi kullanın

Diş fırçanızın eremediği yerlerdeki bakteri oıluşumunu önlemek için her gün en az bir kez diş ipi kullanmalısınız, nasıl kullanmanız gerektiğini diş doktorunuza sorarak başlayabilirsiniz.

4. Bol su için

Günlük 3 litre su içmek cildinizi düzeltir, fazla yemenizi önler, kilo vermenize yardımcı olur. Suyun tadından hoşlanmıyorsanız içerisine limon, nane, salatalık, maydanoz, üzüm atabilirsiniz.

5.Sporu aksatmayın

Her gün en az 10.000 adım ya da hoşunuza giden herhangi bir sporu yapmalı, kendinize zaman ayırmalısınız.

6.Sağlıklı yemeklere kendinizi alıştırın

Özellikle 20’li yaşlarda yaşlılık çok düşünülmez ama bu yaş aralığı hayatınızda önemli alışkanlıkları oluşturduğunuz altın çağdır. O nedenle sağlıklı yemeklere hatta kendi yemeğinizi hazırlamaya başlayın

7. Dik oturun ve dik yürüyün

Dik bir duruş ve oturuş omurga ve bel bölgenize fazla yük bindirmenizi önler. Dik bir yürüyüş ise kendine güvenin en belirgin işaretidir.

8. Bolca gülümseyin

Bol gülmek, gülümsemek en önemli güzellik anahtarıdır. Çok güldüğünüzde mutlu olursunuz, çevrenizdeki insan sayısı artar otomatik olarak kendinizi güzel hissedersiniz.

. Towntalk
remove_red_eye295

Bu kullanıcıya mesaj göndermek yada paylaşıma yorum yapmak için hesap oluştumanız gerekmektedir.

Hesap oluştur