Hergün 10 binlerce Türk bu platformada buluşuyor.Paylaşım yapmak, İlan yayınlamak, ve Etkinlik oluşturmak için hemen Sende hemen Hesap oluştur

Güven GÜNGÖR TİAD Başkanlığına aday

Hashtag

Mart ayı içinde yapılacak TİAD genel kongresinde başkanlık seçimi için geri sayım başladı.

Daha önceki dönemlerde uzun süre TİAD Genel Sekreterliği yapan, son üç yıldır ise uluslararası ticaret ve gayrimenkul yatırımlarıyla iş camiamızdaki yerini almış olan Güven Güngör, TİAD Başkanlğına aday olacağını açıkladı.

Güven Güngör ’TİAD’ın her bir üyesi son derece seçkin ve saygıdeğer insanlar. Üyelerimize olan bu saygım gereği, derneğimizin gelecek dönemine ilişkin başkan adaylığım ile ilgili bilgiyi direk olarak kendimin vermesinin uygun olduğunu düşündüm. Bu nedenle, her bir üyemiz ile tek tek yaptığım görüşmelerim neticelenmiş olduğundan konuyu kamuoyu ile paylaşmanın zamanı geldiği düşüncesindeyim’ diyerek adaylığını açıklamadan önce mevcut başkan Murat Demiray’ı ve daha sonra yüze yakın diğer TİAD üyesini arayarak adaylığı hakkında görüşlerini aldı.

Kurumdaki engin tecrübesi Romen ve Türkler tarafından da sevilir olması üyelerin büyük bir çoğunlu tarafından adaylığı memnuniyet ile karşılandı.

. Towntalk
remove_red_eye293

Bu kullanıcıya mesaj göndermek yada paylaşıma yorum yapmak için hesap oluştumanız gerekmektedir.

Hesap oluştur