Hergün 10 binlerce Türk bu platformada buluşuyor.Paylaşım yapmak, İlan yayınlamak, ve Etkinlik oluşturmak için hemen Sende hemen Hesap oluştur

Mancini'nin Şampiyonluk Favorisi Galatasaray

Hashtag

Zenit Teknik Direktörü Roberto Mancini, "Galatasaray'ın şampiyonluk şansını yüksek görüyorum. Galatasaray taraftarını çok seviyorum." dedi.

Galatasaray'ın eski teknik direktörlerinden Roberto Mancini, TRT Spor'a konuştu. İtalyan teknik adam Türkiye'de yeniden çalışabileceğini söyledi. Mancini ayrıca Galatasaray'dan neden tazminat almadığı konusuna da açıklık getirdi.

Mancini'nin öne çıkan açıklamaları:

"TÜRKLER VE İTALYANLAR ÇOK BENZER"

"Özellikle Türk insanlarının İtalyanlara çok benzediğini düşünüyorum. Türkiye'deyken insanların bana davranışları çok iyiydi, kendimi çok iyi hissediyordum."

"YABANCI SERBEST OLMALI"

"Rusya'da Türkiye'de dört sezon önce geçerli olan kural var. Biz son 2-3 yıla göre çok Rus oyuncu değiştirdik. Önemli Rus oyuncuları kaybettik. Şimdi genç ve yetenekli Rus futbolcuları kazanma vakti. Yabancı bence serbest olmalı."

"GÖNLÜM GALATASARAY'DAN YANA"

"Süper Lig'de şampiyonluk yarışı bence her şeye açık. Galatasaray iyi bir takım. Şansları daha fazla. Fenerbahçe, Beşiktaş ve Başakşehir de zirveye yakın. Beşiktaş'tan Medel'i tanıyorum, yakın dostum. Dört takım şampiyonluk mücadelesi verecektir. Gönlüm Galatasaray'dan yana."

. Towntalk
remove_red_eye257

Bu kullanıcıya mesaj göndermek yada paylaşıma yorum yapmak için hesap oluştumanız gerekmektedir.

Hesap oluştur