Hergün 10 binlerce Türk bu platformada buluşuyor.Paylaşım yapmak, İlan yayınlamak, ve Etkinlik oluşturmak için hemen Sende hemen Hesap oluştur

BiT Milano Turizm Fuarında İzmir Tanıtımı Yapıldı

Hashtag

İzmir, İtalya'nın Milano kentinde gerçekleşen dünyanın en önemli uluslararası turizm fuarlarından biri olan BIT - Uluslararası Turizm Fuarında tanıtıldı.

Fuara, İzmir'den İzmir Kalkınma Ajansı, İzmir Ticaret Odası ve Konak Belediye'si katılım sağladı. Türkiye standında yer alan İzmir bölümünde, profesyonel ziyaretçilere İzmir'in turizm olanakları hakkında bilgi verildi

İzmir Kalkınma Ajansı Tanıtım ve Dış İlişkiler Birim Başkanı Nazlı Kayı "İzmir'i dünyanın dört bir yanından gelen turizm profesyonellerine anlattık. Bu sene fuarda İzmir'e yoğun bir ilgi vardı; bu, 2018 yılının iyi geçeceği yönünde sinyaller veriyor.

Sektör açısından umut vadeden bir yıl olacağını düşünüyorum. Fuarlara katılım destinasyon pazarlamasının önemli araçlarından birisi. Paydaşlarımızla birlikte İzmir'in bütünsel tanıtımını yapmaya çalışıyoruz. Fuarlara katılım sağlamak da bu tanıtımın bir parçası; o yüzden sektörle birlikte turizm fuarlarına katılım sağlayıp İzmir'in tanıtımını yapmayı önemsiyoruz" dedi.

. Towntalk
remove_red_eye250

Bu kullanıcıya mesaj göndermek yada paylaşıma yorum yapmak için hesap oluştumanız gerekmektedir.

Hesap oluştur