Hergün 10 binlerce Türk bu platformada buluşuyor.Paylaşım yapmak, İlan yayınlamak, ve Etkinlik oluşturmak için hemen Sende hemen Hesap oluştur

İTALYA KARGO

Hashtag

İtalya Kargo hizmeti Türkiye’deki veya İtalya‘daki bir noktadan, İtalya‘daki yada Türkiye’deki bir noktaya kargo teslimatı yapabilmesine servis olanağı tanıyan hava yolu kargo taşımacılık hizmetidir

Bu ülkeye kara, hava ve deniz yolu ile gönderi yapılabilmektedir. Ekspres ve acil kargolar hava yolu ile yapılmakta ve ücret olarak diğer taşıma yöntemlerinden yüksek olmaktadır. İtalya, modern, şık, teknolojik alt yapısı sağlam hava alanları ile taşımacılık anlamında her ihtiyaca çözüm üreten kompleks bir yapıya sahiptir.

İtalya yurtdışı kargo gönderileri için, ürün ve mal değerli 100 doları ($) geçen gönderiler için ilgili ülkenin gümrük mevzuatlarına göre vergilendirme çıkmaktadır. Bu durum nedeniyle yapılan gönderime mutlak suretle önem ve titizlik gösterilerek, bu husus göz önünde bulundurulmalıdır.

Bir diğer detay ise, ağırlık ve hacimsel bakımdan 70 kilogram üzeri kargo gönderleri gümrük mevzuat işlemlerine tabi tutularak işlem görülmektedir.

kargo ücretleri hesaplanırken paket ve kolilerin hacimsel ağırlığı da göze alınmalıdır. Bu duruma göre paketinizin ağırlığı kütlesel ağırlığından daha ağır geliyor ve büyükse, kargo ücret hesaplanması hacimsel ağırlığa göre yapılmaktadır. Kargo maliyetlerinizi düşürmek için ürünlerinizi paketlerken ve koli içerisine koyarken olabildiğince küçük bir paketleme yapınız, çünkü bir santimin bile fiyatta önemli ölçüde artış yaptıracağını bilmeliyiz. İtalya ülkesine; ithalat taşımacılığı, ihracat taşımacılığı ve numune baz çıkışlı gönderiler yapabilirsiniz.

İtalya uçak kargo ile ister kurumsal gönderilerinizi, ister bireysel gönderilerinizi adrese teslim ulaştırabilirsiniz.

Gönderi İle İlgili Süreçleri Kargo Firması Takip Etmektedir

Telefon ya da elektronik posta ile kargo talebinin iletildikten sonra gideceği ülke ile ilgili kayıt oluşturulmaktadır.

Ardından tüm süreçle kargo firması ilgilenmektedir. İhracat ya da bir koli teslimi yapılacaksa kargo şirketi bunu gerçekleştirmektedir. Eğer gönderi numune çıkışlı olacaksa yine firma tarafından çıkışı yapılmaktadır. Kargonun varış yerindeki anlaşmalı acenteyi devreye sokan kurumsal firmalar, bu ağ ile birlikte kutu, koli, paket, evrak, dosya, gıda, numune gibi tüm gönderilerin hızlı ve güvenli bir şekilde ulaştırmaktadır.

Türkiye’den dünyanın her ülkesine ve her ülkeden Türkiye’ye yapılacak gönderilerin hava alanından hava alanına, adresten hava alanına, hava alanından adrese, kapıdan kapıya seçenekleri sunan kurumsal firmalar, günün he saatinde talepleri almakta ve hizmeti gerçekleştirmektedir.

Kargo şirketleri genellikle ekonomik ve ekspres olmak üzere iki çeşit fiyat teklifi yapmaktadır. Seçenek doğrultusunda gönderi adresten alınarak belirtilen süre içerisinde yurt dışındaki adrese güvenli bir şekilde teslim edilmektedir. Paket gönderilerinizde operasyondaki personel paketin içeriğini sormaktadır.

Paketin ağırlığı, eni, boyu ve yükseklik ölçülerini, gideceği ülke ve şehir bilgilerini, gideceği ülkenin açık adresi ve posta kodunu sonar uzman personel, ekonomik ya da ekspres olarak kaydı oluşturmaktadır. Sahada bulunan motorlu ve araçlı ekipler de gün içinde paketi alarak toplama merkezine teslim etmektedir.

Toplama merkezine getirilen paket. dağıtım depolarına yönlendirilmektedir. Verilen süre içerisinde paket ile ilgili tüm bilgileri ve kargonun hangi aşamada olduğunu çağrı merkezi aracılığı ile 24 saat boyunca öğrenilebilmektedir.

Kargonun teslimatı yapıldıktan sonra da teslimat bilgileri, elektronik posta, cep telefonuna kısa mesaj ya da telefon yolu ile gönderilmektedir.

İLETİŞİM; 0212 221 00 46 | 0538 255 22 22

. Events
remove_red_eye1848

Bu kullanıcıya mesaj göndermek yada paylaşıma yorum yapmak için hesap oluştumanız gerekmektedir.

Hesap oluştur