Hergün 10 binlerce Türk bu platformada buluşuyor.Paylaşım yapmak, İlan yayınlamak, ve Etkinlik oluşturmak için hemen Sende hemen Hesap oluştur

Romanya'da Manavgat Tanıtımı

Hashtag

Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO), Romanya'nın başkenti Bükreş'te gerçekleştirilen turizm fuarında stant açarak ilçenin tanıtımını yaptı.

Fuarda ziyaretçilere, Manavgat'ı tanıtan neşeli haritalar, tanıtım kitapçıkları, broşür ve tanıtım CD'leri hediye edildi.

MATSO standını, Türkiye Bükreş Büyükelçisi Osman Koray Ertaş ve Sofya Kültür ve Tanıtma Müşaviri Cemal Tekkanat da ziyaret etti.

MATSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hüseyin Güneş, yaptığı açıklamada, Manavgat-Side destinasyonunu tanıtmak amacıyla yurt içi ve dışında çok sayıda fuara katıldıklarını ve bunlardan birinin de Romanya Turizm Fuarı olduğunu söyledi.

Turizm fuarında MATSO standının yoğun ilgi gördüğünü vurgulayan Güneş, "Fuarda Manavgat Side destinasyonunu güzel bir şekilde tanıttık. Fuarlardaki ilgi bu yıl bölgemizde beklenen artışın Romanya pazarında da artış yaşanacağının göstergesidir." diye konuştu.

. Towntalk
remove_red_eye365

Bu kullanıcıya mesaj göndermek yada paylaşıma yorum yapmak için hesap oluştumanız gerekmektedir.

Hesap oluştur