Hergün 10 binlerce Türk bu platformada buluşuyor.Paylaşım yapmak, İlan yayınlamak, ve Etkinlik oluşturmak için hemen Sende hemen Hesap oluştur

Dünyanın en büyük Türkçe kursu açıldı

Hashtag

40 ülkede 50 kültür merkezi ve yüze yakın irtibat noktasıyla dünya genelinde önemli bir kitleye ulaşan Yunus Emre Enstitüsü, Türkçe öğrenmek isteyenlere daha kolay ulaşmak amacıyla Uzaktan Türkçe Öğretim Portalı’nı kullanıma açtı.

Türkçe’nin tüm dünyada bilinirliğini ve yaygınlaşmasını artırmaya çalışan Yunus Emre Enstitüsü’nün, Türkçe öğrenmek isteyenlere daha kolay ulaşmak amacıyla hazırladığı ve bir yıldır deneme yayınını sürdüren “Türkçe Öğretim Portalı” ile yüz binden fazla insan Türkçe öğrendi. Uygulamanın, tanıtımını geçtiğimiz günlerde Kültür ve Turizm Bakanı Numan Kurtulmuş yaptı.

Yunus Emre Enstitüsü tarafından geliştirilen “Türkçe Öğretim Portali” Türkçe öğrenmek isteyen herkese ekran uyumlu ara yüz sayesinde cep telefonu, tablet ve bilgisayardan kendi başına Türkçe öğrenme imkanı sunuyor.

Uygulamanın tanıtım toplantısında konuşan Kültür ve Turizm Bakanı Numan Kurtulmuş, insanlık tarihi içinde, insana ait ne varsa dil vasıtasıyla gelişmeye başladığını belirtti.

Türkçe Öğretim Portali’ne 30 Haziran 2018 tarihine kadar ücretsiz kayıt olabilirsiniz.

. Towntalk
remove_red_eye322

Bu kullanıcıya mesaj göndermek yada paylaşıma yorum yapmak için hesap oluştumanız gerekmektedir.

Hesap oluştur