Hashtag
ABD Başkonsolosu Jennifer Davis gençlere yeni bir meydan okuma yöneltti ve dedi ki: Artık Top Sende! (Your Turn to Play). Davis, 10-18 yaş grubunda olup, kendi çevrelerinde Spor Elçisi olmak isteyen 50 coşkulu genç arıyor. Genç Spor Elçileri, kendi çevreleriyle – öğretmenleri, aileleri, akranlarıyla – birlikte çalışarak topluluklarına fayda sağlayacak spor projeleri gerçekleştirecekler.
Spor Elçileri proje tekliflerini hazırlayarak incelenmek üzere ABD’nin İstanbul Başkonsolosluğuna verecekler; aralarından seçilecek üç proje 5000’er dolarlık hibe alacak ve uygulanacak.
Başkonsolos Davis yıl boyunca okulları ve benzer yerleri ziyaret edecek. Bu projeyi takip etmek için ABD’nin İstanbul Başkonsolosluğunun Facebook sayfasına göz atabilirsiniz.
Okul ya da topluluk olarak bu projeye katılmayı düşünüyorsanız, <a href='mailto:Istanbulpas@state.gov'>Istanbulpas@state.gov</a> adresine mail atarak ya da +90-212-335-9061’i arayarak Selda Şerifsoy’a ulaşabilirsiniz.
Oyun başlasın!
Bu kullanıcıya mesaj göndermek yada paylaşıma yorum yapmak için hesap oluştumanız gerekmektedir.
Hesap oluştur