Hergün 10 binlerce Türk bu platformada buluşuyor.Paylaşım yapmak, İlan yayınlamak, ve Etkinlik oluşturmak için hemen Sende hemen Hesap oluştur

AMERİKA'DAN TÜRKİYE'YE YASAK !!!

Hashtag

Profile image

Kübra

District of Columbia

İlişkilerin bir iyi bir kötü gittiği Amerika Birleşik Devletleri-Türkiye arasında sıcak bir gelişme yaşandı.

Reuters’ın geçtiği habere göre, Temsilciler Meclisi'nin 717 milyar dolarlık savunma bütçesini de tasarı olarak sundu.

Tasarıda Türkiye'ye silah satışının da durdurulması konusu da yer aldığı belirtildi.

Amerika Birleşik Devletleri Silahlı Hizmet Komitesi’nin gelecek hafta bu konuyu gündemine alarak karar vereceği belirtildi. Gelecek hafta gerçekleşecek ve Amerika Birleşik Devletleri’nin savunma bütçesini ve bu bütçenin nasıl harcanacağının masaya yatırılacağı NDAA toplantısında bu tasarının gündeme geleceği ifade edildi. Henüz tasarının tam hali yok ancak paneli kontrol eden Cumhuriyetçiler ve azınlıkta bulunan Demokratlar kendi tasarı özetlerini geçti.

Savunma Bakanlığı’nın Amerika Birleşik Devletleri ile Türkiye arasındaki ilişki hakkında kapsamlı bir rapor hazırlayarak bunu kongreye sunacağı ifade edildi. Reuters, bu rapor hazırlanana kadar Amerika Birleşik Devletleri’nin Türkiye’ye önemli savunma sistemlerinin satışını engelleyebileceğini aktardı.

. Towntalk
remove_red_eye3423

Bu kullanıcıya mesaj göndermek yada paylaşıma yorum yapmak için hesap oluştumanız gerekmektedir.

Hesap oluştur