Hergün 10 binlerce Türk bu platformada buluşuyor.Paylaşım yapmak, İlan yayınlamak, ve Etkinlik oluşturmak için hemen Sende hemen Hesap oluştur

TURKIYEDE MI MEMUR OLMAK MI YOKSA AMERIKADA PIZZACI OLMAK MI

Hashtag

Herkese merhabalar.

Ben Ankarada milli savunma bakanligina bagli olarak calisan kamu personeliyim. ihracat uzmaniyim. 28 yasindayim. Buradaki kazancim aylik yaklasik 800 usd. Amerikadaki standartlar ile turkiyedekini kiyasladigimiz zaman bu yasamdan memnun degilim cunku imkanlar sinirli ve yasam standartlari Amerikaya gore kesinlikle daha dusuk bu yuzden turist vizesi alarak amerikaya gelmek daha sonrasinda da oraya kalici olarak yerlesmek istiyorum. 2009 yilinda New jersey - burlington tarafinda yaklasik 3 ay kaldim. Oradaki hayatin nasil oldugunu insanlarin nasil yasadigina dair az-cok bilgi sahibi oldum. Bazi riskleri goze alip memurlugumu da yakarak oraya gelmemi herseye sifirdan baslamami nasil goruyorsunuz. Amerikadaki gocmenlik yasalari gittikce zorlasiyor. Turist olarak geldigim amerikada kalici olarak kalmak kolay degil eskisi kadar biliyorum ama yinede mumkundur diye de dusunuyorum. Sizlerin bana verecegi tavsiyeler hayati kararlarimi olusturacagi icin kesinlikle cok onemli. Sizce gemilerimi yakip gelmeli miyim yoksa Turkiye`de memur olarak mutlu olmayi mi denemeliyim ? Herkese gonulden tesekkur ederim. Selamlar saygilar.

Facebook: https://www.facebook.com/mehmetozalp73

Instagram: mehmetoz73

e-mail: <a href='mailto:[email protected]

Whatsapp-Tel:'>[email protected]

Whatsapp-Tel:</a> +905059286873

. Events
chat_bubble_outline5
remove_red_eye1428

Bu kullanıcıya mesaj göndermek yada paylaşıma yorum yapmak için hesap oluştumanız gerekmektedir.

Hesap oluştur

Kardeşim bence Amerika'da pizzacı olmak.

Profile

Dilek Coffeemaker

Yasal olursan tabiki pizzacı yada başka bir iş. Siz bir Avukat Ayhan Ögmenle görüşün. Memurluğunuzu burada kaçak olmak için yakmayın.

Bence biraz daha bekle Turkiye'de derim. Ne zamanki yeni gocmenlik yasalari cikar burada; ondan sonra gelmeyi planlayabilirsin. Yada $100,000 kadar biryerlerden bulabilirsen; yatirimci olarak basvuru yapabilirsin. Bende Dilek Hanim'a katiliyorum. Bir avukatla gorusmekte fayda var. Nede olsa cogu, ilk gorusme icin para istemiyor.

Tabiiki Pizzaci olmak, herseyden onemlisi OZGUR olmak! Paha bicilnez sanstir!

Green card öncesi Pizzacı'da kaçak çalıştığım zamanlar geldi aklima, delivery guy olarak sene 2000-2001 günlük getirisi sadece tipler $175-250 arası idi. Lokal bir pizzacıda para yaparsın ama Domino's,Papa vs fazla kazandırmasıni bekleme...