Hergün 10 binlerce Türk bu platformada buluşuyor.Paylaşım yapmak, İlan yayınlamak, ve Etkinlik oluşturmak için hemen Sende hemen Hesap oluştur

TÜRK MARKASI AMERİKA SATIŞI İÇİN CEO’ya YARDIMCI TÜRK ELEMAN ARIYOR

Hashtag

MyJob Recruting’in bir is ilanini paylasiyorum. Ilgilenenler asagidaki email adreslerinden irtibata gecebilirler.

Yaklasik bir 1 yildir Amerika’da supplements alaninda faaliyet gosteren bir Turk markası Amerika organizasyonunun satışın başına direkt CEO’ya report edecek Turk eleman ariyor. Çalışma yeri Chicago. CVS , Walmart gibi zincirlere, distribütörlük konusunda deneyimli, amazon gibi e-ticaret kanallarıyla da satış başlantıları kuracak yetenekli biri araniyor. cv'leri asagidaki emaillere gonderebilirsiniz. <a href='mailto:[email protected]'>[email protected]</a> ve [email protected]

. Jobs
chat_bubble_outline2
remove_red_eye1669

Bu kullanıcıya mesaj göndermek yada paylaşıma yorum yapmak için hesap oluştumanız gerekmektedir.

Hesap oluştur

Turkiyede de utgun fiattan urunleri satsalar!insanlar 3 kuruşluk suplimentlere servet ödemezler.neden bizinde boddybuldıng sampiyonlarımız olmasın dunya çapında!

Sirketiniz için isterseniz kurumsal kimlik tasarımı, ister basılı dökümanlar, katalog tasarımı, stationery, reklam ilanları, poster, menu, package design, flyer, brochure, book & CD kapakçıkları, vede araç giydirme tasarımları olsun; size en kaliteli ve profesyonel hizmeti sunacağımızı garanti ediyoruz.

Bir reklam ajansından alacağınız tüm hizmeti, Temuran Advertising Design, LLC şirketinden butcenize uygun olarak bulabilirsiniz. Size sunulan kaliteli hizmetin altında, yılların verdiği deneyim ve bilgi yatmaktadır.

"Hem profesyonel hem de ekonomik olsun diyorsanız" doğru yerdesiniz.

Urun ve hizmetlerimizle ilgili detaylar icin, web addressimiz www.temuran.com üzerinden bilgi edinebilirsiniz.